Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írhatom a szép szavakat, vagy inkább szemtől szembe mondjam a nőnek?
Kétszer már találkoztunk kettesben, mindkét alkalom nagyon jó volt, 4 órán át tartó csevegés, és úgy tűnik, hogy nagyon kedveljük egymást. Nem randi jelleggel találkoztunk, hanem más érdekből, ezért nem annyira előrehaladott a folyamat és nem is egyértelmű, hogy ő vagy én szeretnék-e többet, de ha valamit akar ő vagy én, az biztos, hogy csak komoly kapcsolat. Mindketten elég visszafogottak vagyunk. El akartam mondani neki, hogy mennyire jól érzem magam vele (vagy valami hasonlót), nem csak amiatt, amiért találkozgatunk, hanem mert értékes személyiségnek tartom. De bennem maradt ez, hogy elmondjam. Most azon gondolkodom, hogy ezt leírjam-e neki. Aztán azon gondolkodtam, hogy vajon melyik a jobb, hogy először ilyen kedves szavakkal illetem, mert biztos, hogy sokat fog jelenteni neki, mert eddig még semmit nem mondtam, csak kedves voltam vele - ő már mondta, hogy jó partner vagyok és nagyon örül nekem.
Ha élőben a szemébe mondom, akkor az emléke talán nyomot hagy. Ha leírom neki, akkor ott fog állni számára mindig, és mindig vissza tudja majd olvasni és mosolyt csalhat az arcára.
Melyik keltene jó benyomást, ha elmondanám ezt a pozitívumot, miként gondolok rá? Ha személyesen mondom, vagy ha leírom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!