Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátnőm félhet a barátnőjét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm félhet a barátnőjétől szerintetek?

Figyelt kérdés
Kb fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és a barátnője kb mindenhová jön velünk, sőt már abba is beleszól hogy hova menjünk mikor stb. én nem akarom haza küldeni mert az hülyén jönne ki és mondtam a barátnőmnek hogy nincs vele bajom de beszéljen már a barátnőjével hogy néha kettesbe is mennénk valahová, és mondta is hogy beszélt vele, de nem változott semmi azóta. Pedig ezt leszámítva a barátnőm elég határozott lány, és akik ismerik azok sem értik hogy mi van vele. Pl ha kocsival megyünk valahova a barátnője simán beül mellém a barátnőm meg hátra ül.

2022. okt. 26. 00:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vagy benne, hogy neked barátnőd van? Ez alapján 2 lánnyal jársz el programokra.

Szerintem sürgősen tisztáznod kellene, hogy milyen viszonyban vagytok, mert az nem párkapcsolat, ahol mindig utánfutó van. Egyáltalán volt fél év alatt csók, vagy szex? Gondolom még föl sem merült, mert sosem vagytok kettesben.

A párkapcsolat arról szól, hogy vagytok ti, nyilván a közös programokban néha részt vehetnek a barátok, de nincsenek ott, csak, ha hívod őket. Gondolom tinik vagytok, csak eltévedtél, ha ezt nem tudjátok 2 mondattal lerendezni.

2022. okt. 26. 00:50
 2/8 A kérdező kommentje:

1

Igen biztos.

Volt már minden csók is meg szex is, akkor nyilván csak kettesben, de bárhova megyünk jön velünk a barátnője.

2022. okt. 26. 00:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy megy? Ott lakik veletek egy házban? Követ? GPS? Cellainformációk? Honnan tudja, mikor mentek és hova? Itt ti rontotok el valamit, de nagyon durván. A csaj is hülye, persze, de kissé olyan mintha minden reggel írnátok, hogy most mentek ide és ide, és ő már veszi a kabátját és megy utánatok. Nem létezik, hogy figyeljen titeket műholddal!

1. kamu

2. szomszédotok, faluban laktok

3. figyeltet műholddal

2022. okt. 26. 01:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem, a barátnőmmel egy osztályba jár.
2022. okt. 26. 03:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#4: akkor talán a tini párkapcsolatok rovatba kellett volna írni ezt a kérdést.
2022. okt. 26. 06:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor csináltam ilyet, amikor első barátom volt 16 évesen és baromira nem jött be, le akartam koptatni ezért mindenhova hívtam a baratnomet is, hogy ne történjen semmi köztünk. Akkor meg nagyon éretlen voltam.

Lehet, hogy nálatok is ez a helyzet, egyszerűen nem akar veled kettesben maradni.

2022. okt. 26. 06:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez elég creepy. Hány évesek vagytok?
2022. okt. 26. 07:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Meg mindig tartja a gyertyát vagy mi?

Hadd el a barátnőd és kész, neki többet ér a csaj, mint te.

2022. dec. 9. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!