Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! A ti elvárásaitok már ismerjük! De ti mit tudtok nyújtani egy férfinak?
54
Először magadat kéne eltartani (de mint ugye tudjuk a mai kerdesedből, a nővered tart el!
"Határozott, okos, figyelmes, érzelmes, nagydarab pali vagyok"
Te maximum abban vagy hatarozott, hogy mikor es hogy idd le magadat a sarga földig, okos nem vagy, figyelmes sem, az erzelmes pedig nem = a depresszióssal!
Tehát összességében, semmit sem tudsz nyujtani egy nőnek
Én tudok nyújtani és nyújtom is a meglévő páromnak:
- kommunikáció (nem hisztizek, ha gond van, hanem nyugodtan elmondom, nem játszmázok, nem verek csenddel, nincs szexmegvonás)
- figyelmesség, támogatás
- egyenlőség anyagiak és munkamegosztás tekintetében. (Felesben fizetek, de felesben is főzök/mosok)
- őszinteség, hűség
- beszélgetések (legjobb barát szerep)
- hasonlóan vagyok okos a páromhoz. (Csak más típusú informatikusok vagyunk)
- akár napi több kielégítő, változatos szex (még tablettát is szedek és kezdeményezek is)
- nem durva a menstruációm, nem hat a hangulatomra (nem változok sárkánnyá random)
- optimizmus, pozitív életszemlélet, kedvesség, jóindulat
- egészséges párkapcsolat (pl nem sértegetjük egymást veszekedés során sem stb)
- sok időt töltök vele, de nem lógok rajta.
- nem vagyok féltékeny
stb.
Külső tekintetében magas vékony lány vagyok, hogy szép-e az relatív, de tetszettem már azért srácoknak. Vannak kifejezetten szép vonásaim, elégedett vagyok magammal. Viszont nem sminkelek (soha semennyit) és általában sportosan öltözködöm, nem kifejezetten nőiesen.
Nagyon magas elvárásaim vannak, de ez téged ne zavarjon, mert van párom, aki teljesíti mindet.
Béla, komolyan mondom, hogy megesett rajtad a szívem. Ha kell egy szánalomszex, akkor írj!
Nyugi, nem kérek pénzt, nem kell pénzt költened rám, nem érdekel a pénz, és az sem, ha csúnya vagy.
Nem, nő vagyok, Béla. 31 éves átlagos.
Kell, vagy nem? Csak mert könyörögni nem fogok én se, arra ne számíts!
Azt elhiszem, Béla, hogy megdugnál, nem is bánnád meg!
Na és te Béla, te hány éves vagy? Szűz vagy még? Milyen tapasztalataid vannak?
Szóval 31 éves vagy kevés tapasztalattal. Na ezen lehet segíteni... ;)
De vajon mit jelent ez a "kevés tapasztalat" hány nővel voltál, és mikor szexeltél először?
Jó, mivel a privátra nem válaszolsz, írom én is ide.
4 nővel voltam eddig, 21 évesen szexeltem először, az első barátnőmmel (azóta nem volt). A többi kaland volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!