Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! A ti elvárásaitok már ismerjük! De ti mit tudtok nyújtani egy férfinak?
18
A kérdező eseteben mondjuk errol nincs szó!
Se nem ambiciozus, se nem sportos, se nem vicces, csóró is, mamahoteles is
A lényeg hogy a nőknek nem a férfiak legalja kell és tudják mit kell adniuk cserébe!
Én se értem be egy ronda nővel!😀
Máshol meg előadja a sok feminista hogy csak a belső a fontos,nőkneknek is van saját lakása....
Azt kiderül otthonról keres milliomost mindegyik,meg egy kapcsolatba az otthon melegét tudja vinni.
Nevetségesek ezek!
Te mit tudsz adni egy nőnek, kérdező?
Adtál-e már egyáltalán bármit is egy nőnek sértegetésen kívül?
Van egy 57 éves kolléganőm. Öt éve vált el,de mivel a lakás a férjéé volt, így vissza kellett menjen a nyolcvanas szüleihez, egy kétszobás panelbe.
Próbál ismerkedni,de megmondja,hogy ő olyat keres, akihez egy héten belül oda tud költözni,mert nem akar " vénségek ápolója lenni"..Így, szó szerint.
És ugye cseppet sem az érdekei vezetik,igaz? Más kérdés,hogy nem jön neki semmi össze, mindig majd felrobban, látni rajta..
Felfogásbeli különbségek vannak. Én nem "nyújtok" semmit a férfinak, ahogy neki kell semmit sem "nyújtania".
A párkapcsolat egy közös munka, amivel közös életet építünk fel mindkettőnk javára és amihez hasonló érzelmi és szellemi színvonalon levő partnert keresek, vagyis már megtaláltam 6 éve, hogy pontos legyek.
Leírom, hogy mit gondolok pozitívumnak magamban / amit nyújtani tudok, de más kérdés, hogy az adott férfinak az pozitívum-e vagy negatívum. Privátot nem kérek, úgysem fogok rájuk válaszolni.
- igényes, ápolt külső (túlsúly még van, bár elég sokat fogytam és még folyamatban van - de nem várom el az izomtibi külsőt, és nincs problémám fordított esetben a túlsúllyal)
- átlag feletti fizetés, magamat tartom el, saját lakás (az szülői segítséggel, tehát nem rázom rá a rongyot - de az biztos, hogy bizonyos férfiak számára pozitívum lehet, hogy nem azért pasizom, hogy találjak magamnak fedélt a fejem fölé / ne kelljen lakbért fizetni, nem vagyok aranyásó)
- nem erőltetem a közös számlát, sőt... együttélésnél az arányos befizetést pártolom, de pl. mivel nekem fontos a szórakozás, arra többet is áldoznék, mint amennyi arányosan rám esne (volt ilyen kapcsolatom, ahol 75-25%ban fizettem, pedig nem annyival keresett a párom kevesebbet); a saját hobbijaimat, ruháimat, piperecikkeket magamnak állom
- nincsenek irreális elvárásaim a párom fizetését és külsejét illetően (a vonzalom fontos, de nemcsak a médiaideál-macsó esik abba bele, ami nekem tetszik)
- elvárható szinten olvasott, tájékozott, művelt, intelligens vagyok
- gondoskodó típus vagyok kapcsolatban
- kompromisszumkész vagyok
- nem vagyok radikális turbófeminista férfigyűlölő
- nem a páromtól várom, hogy szórakoztasson 24/7
- sokféle témáról lehet velem beszélni, mélyebbekről is
- ha problémám van az illetővel, megbeszélem vele, nem célozgatok meg duzzogok
- nem ment át rajtam a fél város, viszont komoly kapcsolatban, olyannal, akiben megbízom, nem egy darab fa vagyok at ágyban és nem kell hetekig könyörögni nálam egy kis lepedőakrobatikáért
- nem vagyok betegesen féltékeny és korlátozó
de hogy azért pár negatívumot is említsek: hajlamos vagyok néha a depresszióra és a dolgok halogatására, az átlagnál érzékenyebb vagyok; az a fajta introvertált és szorongó ember vagyok, aki nehezen alakít ki kapcsolatokat (ezért nincs is sok barátom); nem vagyok egy 3fogásos vacsit minden nap előrittyentő házitündér és ugyan megcsinálom a takarítást is, amikor szükséges, nem csillog-villog 24/7 a lakásom; sok olyan dolog van, amit szexben nem vállalnék be senkiért
Ha az itt jelenlévő férfiak szerint (aki ezt állította) a nők nem tudnak semmit nyújtani, akkor miért vannak a férfiak annyira rákattanva a nőkre? Ha a nők csak a pénzre, lakhatásra mennek akkor mégis miért lohol annyi pasi a nők után?
Ha a nők olyan rosszak mint ahogy állítjátok, akkor ti miért nem kerülitek el nagy ívben a nőket?
Nem is értem.
Ha egy nő szerintetek ennyire "nem tud nyújtani semmit" akkor nem kell a nőkkel foglalkozni, rájuk sem kell nézni, nem kell velük beszélgetni, így nem tud majd hozzátok költözni és nem tudja a pénzeteket sem elszedni. Ennyire egyszerű.
Nem is kell azon gondolkodni, hogy "mit tud nyújtani a nő". Ha bennetek annyi érzés nincs, hogy magatoktól rájöjjetek, hogy egy nő mit tud nyújtani, akkor nincs is miről beszélni. Ezt elvileg érezni kellene. És nem (csak) a szexről beszélek, ez azon bőven túlmutat. És nem az egy-egy rossz tapasztalatból kell kiindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!