Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csetelésből randi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csetelésből randi?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel néhány napja csetelek, tinderen matcheltunk és rögtön áthívott messengerre, azóta lecsekkoltuk egymást messengeren, volt további kepcsere és folyamatosan csetelünk, egyszerűen nagyon egy húron pendülünk, mindig van témánk és szinte mindenben egyezik az álláspontunk, lényegében átbeszéltük a kulcskérdéseket a párkapcsolatot illetően és passzolunk mindenben. De nyilván tudjuk, hogy élőben derül majd ki valójában. Viszont nem hívott el talizni még, csak utalt rá, hogy majd találkozhatnánk. Én pozitívan fogadtam mindig, ugyanúgy utaltam rá, de konkrét időpontot még nem beszéltünk. Azt szeretném, ha ő hozná fel, ő a férfi, és tudja hogy benne lennék. Messze lakunk egymástól, kb 70 km. Szerintetek mennyit ideális előtte beszélgetni neten? És hogy lesz a csetelésből randi?

Van kocsija, viszonylag rugalmas időbeosztása, így semmi akadálya nem lenne. Cseten nagyon nagyon érdeklődő.

2022. okt. 24. 00:02
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Lehet, nem akar túl nyomulósnak tűnni. Bár egyetértek, pár nap után szerintem is már illene elhívnia
2022. okt. 24. 00:08
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
Hát mennyi idősek vagytok, kb attól függ.
2022. okt. 24. 00:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

2 online ismerkedésem volt eddig. Az első alkalommal több hétig cseteltünk, mire találkoztunk. A pasi kezdeményezte a talit, de akkor is vagy 2 hetet várni kellett, mire össze tudtuk hozni. 3 évig tartott végül a viszony. A pasi eléggé antiszoc és döntésképtelen volt. Sokkal korábban ki kellett volna tegyem a szűrét.

A mostani párommal Randivonalon ismerkedtünk. Még aznap írt, és szerette volna, ha beszélgetünk telefonon. Másnap beszéltünk kétszer is. Miután ez kellemesen sikerült, randit kért. 2 nap múlva találkoztunk. Értem jött és kirándulni vitt. Nyomulós volt, ami nekem kicsit fura volt, de olyan édesen csinálta, hogy nem bántam. Együtt élünk azóta.

2022. okt. 24. 07:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi a randiappról hamar átmentünk messengerre. Másnap már telefonon is beszéltünk, majd elkezdtünk videochatelni. Mi is messze laktunk egymástól, így 1 hetet kellett várni a randira. De megérte.
2022. okt. 24. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!