Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy nő tesz egy pasira egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő tesz egy pasira egy első benyomást, randi téren, ez változhat idővel?

Figyelt kérdés
hogyan?
2022. okt. 23. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmazast azt gyakorolod még picit. Gondolom arra vagy kivancsi ha először túl unalmasnak mutatkoztál , butának esetleg más negatív benyomást keltetettél akkor ez megvaltoztatható . Igen , ha lesz következő randi feltéve.
2022. okt. 23. 18:09
 2/4 A kérdező kommentje:
ha elsőre nem jön be, bármi miatt
2022. okt. 23. 18:14
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Ha jól értem, arra vagy kíváncsi, hogy egy nő kap-e második esélyt, ha az első randi nem sikerül. Általában nem. Ha valaki csalódást kelt egy randin, akkor az illető általában el lesz könyvelve olyannak, akivel soha többet. Ez mindkét nemre vonatkozó általános jelenség.
2022. okt. 23. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem sem. A kapcsolatban elsőre eldöntöm, hogy tetszik-e, vonzódom-e hozzá. Ha nem vonzódom hozzá, akkor lehet akármilyen kedves, pozitív személyiség. Aztán ha az első randin kiderül, hogy egy s.eggfej, akkor sem lehet már ezt megváltoztatni. Szerintem ez mindkét nemnél így van. Kérdés, hogy konkrétan mi történt köztetek.

Nekem voltak ilyen sztorijaim.

Társkeresőn ismerkedtem. Ritka volt, hogy egy pasi valahogy kinézzen. Az egyik elég jól nézett ki, viszont nagyon bunkó volt. Épp munkát kerestem, és közölte velem, hogy ő ugyan fel nem venne, mert túl arrogáns vagyok. Olyan volt, mintha arcul csaptak volna. Egy rossz szót nem szóltam neki. Mondtam neki, értem az álláspontját, nekem viszont most mennem kell. Aztán elnézést kért, még maradtam, de minek. Párszor még találkoztunk, de nem lett semmi belőle, valahogy nem tudott utána már lázba hozni.

A másik, akivel megjártam, nagyon aranyos volt, nem az a kifejezetten jó pasi, de tetszett. Nem kért randi végén még egy randit, ami elég fura volt, mert 10-ből 10 pasinak szoktam tetszeni. Aztán otthon ugye elkezdtük a csajokkal gyártani az elméleteket. Biztos félénk, nem merte mondani. Soha nem csináltam még ilyet, soha az életben, de akkor felhívtam. Amúgy úgy tűnt, hogy örül is, megbeszéltünk egy második randit. De ott közölte velem, hogy inkább nem, mert nem érzi kettőnk közt a kémiát. A mai napig nem tudom mit rontottam el, mi olyat mondtam neki, ami nem tetszett. De akkor megfogadtam, hogy soha többet nem ereszkedem le odáig, hogy én hívjak el egy pasit. Előtte se csináltam, azóta sem.

2022. okt. 23. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!