Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondhatta el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondhatta el, hogy másokkal is randizik?

Figyelt kérdés

Van egy nő akit neten ismertem meg és már a többedik randinkat kezdtük szervezni. Most bedobta, hogy a korrektség jegyében szeretné, ha tudnám, hogy rajtam kívül másokkal is találkozik, de semmi komoly nem alakult velük sem. Ha ez nekem nem oké, akkor megérti, de egyébként szeretne még találkozni.

Ez elég szokatlan húzás egy nőtől. Lehetséges, hogy csak le akar rázni? Vagy éppen hogy az ellenkezője és ez egyfajta női teszt, tehát nagyon is "versenyben vagyok"?

Miként lehet ezt értelmezni? Mi lenne a helyes reakció?

2022. okt. 21. 00:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ebben nem tudok segíteni, mivel személy szerint, én a következőt cselekedtem volna így, a többedik randi után: Megköszöntem volna az őszinteséget és a korrektséget, de megmondtam volna, hogy akkor én "kiszállok a versenyből".

Számomra fontos az érzelmi fókusz az ismerkedésnél. Ha már sokadszorra találkozunk, akkor én csak arra a nőre koncentrálok már, ha tényleg komolyan gondolom vele az ismerkedést, és csak akkor veszem őt komolyan, ha ő is így éli meg a dolgot. Nem szeretek "egy opció" lenni, lealacsonyítja a köztünk lévő, elmélyülőben lévő viszonyt.

2022. okt. 21. 00:20
 2/13 anonim ***** válasza:
79%

Túlbonyolítod. Voltaképpen társkeresőkkent találkoztatok.

Nyílt kártyákkal játszik, hogy nem vagy egyetlen jelölt.

2022. okt. 21. 00:21
 3/13 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem egyszerűen csak korrekt akart lenni.
2022. okt. 21. 00:53
 4/13 anonim ***** válasza:
37%
Érdekes. Nekem gyors levélváltás, fontos és jó kérdések, képcsere, bizalom, majd eltűnik egy hétre és utólag közli, hogy ja, bocs, ne hibáztassam magam, de megismerkedett valakivel. :D :D Majd ráírok 1 év múlva, hogy még mindig együtt vagytok? Ha nem, volt értelme neki igent mondanod, és nekem nemet? Kivárom! Kíváncsi leszek!
2022. okt. 21. 00:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én offolnám, nem vagyok versenyló.
2022. okt. 21. 01:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és ne is tesztelgessen ilyenekkel, mert gyerekes és megalázó.

2022. okt. 21. 01:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

És hányan vannak még? És hány hete találkozgat párhuzamosan?

Neked mik a határaid, mikorra tartod elvárhatónak, hogy melletted döntsenek?

Köszönd meg az őszinteségét és te is mondd el az ezzel kapcsolatos érzéseidet, kívánalmaidat!

Teneked tetszik, akarsz vele komoly kapcsolatot?

2022. okt. 21. 02:28
 8/13 anonim ***** válasza:
34%
Hány találkozó volt, hogy még mindig csak randizgattok? Az ismerkedésnek van egy tempója, amit ha nem tartasz, akkor a jelölt gyorsan elveszti az érdeklődését. Ez általában 1 hónap körül van, vannak kivételek, de ha 1 hónap alatt nem juttok el az ágyig, akkor már nehezebb a dolog.
2022. okt. 21. 03:17
 9/13 A kérdező kommentje:

Nehéz eset a nő, mert mind munkában, mind magánéletben szerintem túlvállalta magát. Nehéz vele időpontot egyeztetni. Én akár minden másnap találkoznék vele, de ő eddig hetente csak 1 alkalmat tudott a napirendjébe beiktatni. Bő 2 hete ismerkedünk. Én nem bánom ha várni kell rá, de ezt a tempót kicsit lassúnak érzem. Amúgy "készségesnek" tűnik és én komolyabbat akarnék vele.

Csak azt nem tudom, hogy őt mennyire lehet komolyan venni...

2022. okt. 21. 12:28
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Aki komoly kapcsolatot akar, az nem igy ismerkedik, mint o. Ideje lenne, de nem fokuszalja 1 emberre, hanem osszevissza randizgat. A figyelmet is megosztja. Ez nalam redflag kategoria. Nem eri el azt a komolysagot, amit en nyujtok es viszont is varok.
2022. okt. 21. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!