Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Izmos férfinál van esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izmos férfinál van esélye ducibb nőnek?

Figyelt kérdés
Interneten beszélünk még csak, viszont a férfi kb. mindennap jár edzeni. Volt kint rólam teljes alakos fotó, nyilván látszik, hogy husisabb vagyok. Pár hete én is járok tornázni, de azért nem ennyire az életem része a mozgás mint neki. Szerintetek merjek ettől találkozóra menni vele?
2022. okt. 18. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Próbáld meg nyugodtan. A férfiak az esetek többségében senkit nem érdekelnek, szóval ha őszintén érdekel téged, akkor lehet esélyed. Persze nyilván tőle is függ, de ha nagyon offos lennél, akkor nem kezdett volna el beszélgetni veled.
2022. okt. 18. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Vannak, akik a teltebb hölgyeket kedvelik.

Láttam már polcos nagyfenekű, kövér nőt egy csinos srácca, kézen fogva,

ölelgette, puszilta.

2022. okt. 18. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Simán van esélyed, a férfiak egy jelentős része a teltebb idomű nőkre gerjed. Inkább az a kérdés hogy mennyire egyeztethető össze az életmódotok de ez kiforrhatja magát idővel.
2022. okt. 18. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Igen. A férfiak kevésbé felszínesek, mint a nők.
2022. okt. 18. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

Lehet neki a teltek jönnek be, vagy a teltek is. Szerintem a teltebb nők is lehetnek vonzóak, ha kerek a fenekük, nagyobb a mellük, combjuk. Nyilván nem nagy tepsiseggre és csüngő hasra gondolok, lehet valaki vonzóan és visszataszítóan is telt.

Én voltam nagyon vékony, most picit husisabban (najó most se vagyok husis, csak izmos a konditól) jobban bejövök a pasiknak és én is jobban érzem magam a bőrömben, sokkal nőiesebb alakom van. Szóval egyáltalán nem törvényszerű, hogy mindenki a full vékonyakra vágyjon.

De az is lehet, hogy csak ki akarja próbálni egy ducival is. A pasik sokféle nővel szexelnének.

2022. okt. 18. 20:33
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
3. "Simán van esélyed, a férfiak egy jelentős része a teltebb idomű nőkre gerjed." Kijavítalak, a férfiak többségének ilyen jut.
2022. okt. 19. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!