Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 40 feletti férfiak jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40 feletti férfiak jobban vonzódnak a 40+ nőkhöz, mint a huszonévesekhez?

Figyelt kérdés
Vajon jobban vonzódnak a saját korosztályukhoz, vagy a húszonévesekhez vonzódnak jobban, csak tudják, hogy nincs esélyük, ezért beérik az idősebb nőkkel is?
2022. okt. 14. 23:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Az ennyire felszínes gondolkodású emberek a való életben hol vannak? Én ilyenekkel komolyan csak itt találkozom, pedig elég sokféle közegben megfordulok, olyanban is, amelyiket kimondottan felszínesnek tartanak, de még ott sem megy ez annyira durván, mint itt.

Az úgy megvan, hogy az emberek sokfélék, és nem egy kaptafára készült minden férfi, minden nő? Aki nem csak villogni akar a partnerével, az nem csak a külsőségek alapján fog választani, olyat keres, aki megfelelő társa tud lenni, és ez az esetek többségében akkor teljesül, ha nagyjából egy korosztályba tartoznak. De ebben is óriási különbségek lehetnek, nem lehet így általánosítani.

Hogy esztétikailag ki kit tart vonzónak, az is annyira egyéni dolog, nyilván egy 40+os pasinak bejöhet egy huszonéves csaj, de egy hasonló adottságú harmincas, negyvenes nő is. Olyat is ismerek, akit kimondottan zavar, hogy egy nála 20 évvel fiatalabb akár a lánya is lehetne.

Egyébként meg nevetséges, hogy ennyire homogén masszaként kezelitek az adott eletkorba tartozókat kinezetileg, hiszen ugyanúgy van igényes, ápolt, szerencsés genetikájú minden korcsoportban, ahogy lepukkant, elhanyagolt, vagy nem túl jó genetikájú is.

Rólam pl általában nem tudják eldönteni, hogy mennyi idős vagyok, huszonévesen mindig tininek gondoltak, most meg már simán csak nem tudják behatárolni. Van olyan negyvenes barátnőm, aki nem győzi levakarni magáról a nála 10-20 évvel fiatalabb pasikat (egyébként vele egykorú párja van).

A vőlegényem 44 éves, voltak előttem fiatalabb női, meg nálam idősebbek is, de nem ilyen huszonpár évesek, pedig valogathatott volna bőven, mert kimondottan jóképű, igényes, intelligens, és a szórakoztatóiparban dolgozik, szóval még viszonylag ismert is (nem Magyarországon). Komoly kapcsolatra viszont nem trófeacicát akart nyilván.

2022. okt. 15. 10:00
 22/22 anonim ***** válasza:
54%

Én jómagam jobban vonzódom a 30+ nőkhöz, mint a fiatalabbakhoz.

F48.

2022. okt. 17. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!