Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 feletti férfiak jobban vonzódnak a 40+ nőkhöz, mint a huszonévesekhez?
11
Ez a vágyálmod igen messze van a valóságtól.
Az átlag 40-es férfi lepusztult, de ha a korához képest esetleg mégis jól néz ki, akkor sem a 20-on éves nők vágyálmai, az, hogy gerjednek rájuk, meg vicces :D.
Nekem rémálmomban sem kéne egy apám korú pasi.
Gondolom te az a negyvenes vagy, akinek sose volt nője, és be akarja pótolni, ami kimaradt.
Én az a negyvenes vagyok, akinek bejött a csajozás, és elvettem egy klassz nőt. Ez a nő még mindig nagyon jól néz ki, klasszisokat ver az általad látott otthonkás, bongyor hajú, hatvanas nénikre.
Meg ezzel a klassz nővel van három klassz lányunk. Gyönyörűek, okosak, édesek, imádom őket. Tényleg. 17 és 22 között vannak. De nekem bőven elég velük egy nyaralás. Hisztik, viták, kényeskedés, fotózkodás mindig, mindenhol, minden körülmények között, vihogás, nyávogás, és amit egymás között művelnek a barátnőikkel, te jó ég!
Nekem ember be nem adja, hogy lelki társa egy 40 feletti, pláne lassan 50 körüli embernek ez a korosztály. Nincs az a test, ami ezt át tudja hidalni.
Aki csak szexre vágyik, annak bejöhet, ha a csaja a lánya lehetne. De egy érett férfi lelkileg is kapcsolódik. Nekünk már nem arról szól az élet, hogy este jön, reggel megy a nő, és nem zavar, ha a szián kívül nem beszélünk. De nekem azt hiszem, hogy tartós szexkapcsolatra is felnőtt nő kéne. Aki többet tud nyújtani annál, hogy fotón jól néz ki.
"A 20on éves nők gerjednek rájuk."
Esetleg az apakomplexusos nők.
Én hallgattam épp eleget, hogy a huszonéves unokahúgaim és a barátnőik, meg a barátnőim hasonló korú lányai ultra gáznak és szánalmasnak tartják azokat a 40-es férfiakat, akik velük meg az egyetemi évfolyamtársaikkal próbálnak ismerkedni.
Csak van bennük annyi érzelmi intelligencia, hogy ezt csak egymás között minősítik ezekkel a szavakkal, az ilyen férfiakat meg többnyire kulturált hangnemben utasítják el.
"Nem az átlagról beszélek, de a férfiak legalább tudnak szexik lenni. A nők között 40 felett nincs olyan egyáltalán, hogy átlag feletti és még vonzó is egyben."
Nem szeretnélek elkeseríteni, de velem időarányosan kb. kétszer annyi jó pasi próbált azóta ismerkedni, mióta elmúltam negyven, mint a húszas és harmincas éveimben - amire mondjuk én sem számítottam.
Jellemzően a saját korosztályom, de volt már 8 évvel és 12 évvel fiatalabb is, mert általában sokkal fiatalabbnak néznek a koromnál.
Az ismeretségi körömben meg bőven van olyan nő, aki igencsak vonzó 40 felett is, nem kevesen mentek másodszor férjhez ebben az életkorban.
Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de jól működik az intuícióm, ha azt érzem, hogy - a sokadik hasonló kérdéseddel - a saját szexuális frusztrációdat igyekszel azzal csökkenteni, hogy mindenáron azt szeretnéd bizonygatni, hogy a nők 40 felett majd a kutyának sem kellenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!