Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Huszonéveseknél hogy megy ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéveseknél hogy megy ez?

Figyelt kérdés

Egy buliban (csoporttársam szuletesnapja) talalkoztam egy 27 éves sráccal. Megcsókolt, egyutt voltunk egész este, kicsit huncotkodtunk is. (Nem szex.)

Azóta is beszélünk, de nem tudom ez hogy megy... Csak általános dolgokról beszelunk, viccelodunk stb. de nem hoztuk fel a témát.

Ezelott volt egy hosszú 3 es fél éves kapcsolatom, ami fel éve ert veget, eddig nem pasiztam, probaltam túl lenni a dolgon. Kepzelhetitek akkor 16 éves fejjel még mas világ volt a parkereses. Más korosztály.

A huszonéveseknél a szexszel kezdődik a kapcsolat?

5 napja volt a buli. Azóta még nem talalkoztunk, nem beszéltünk erről ami volt. Ugye akkor ismertem meg, a buli utan kezdtunk el írni. Elore koszonom a valaszokat!

(Telorol vagyok bocsi az elirasokert es az ekezetekert!)

20/L

2017. júl. 24. 02:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Vannak kivételek, de én ragaszkodom ahhoz, hogy ha találkoztok és nagyon rámegy a szextémára, akkor ebből kapcsolat nagy eséllyel nem lesz, mert nem annak szánja. El tudom képzelni, hogy elhuncutkodtatok (:) ) és megtetszett neki ez és folytatásban reménykedik, ami után már nem lesz folytatás, vagy legalábbis nem érzelmi kapcsolat. Viszont az nem rossz jel, hogy amúgy eldumálgat veled és nem sürgeti a találkozót sem, bár nekem is volt ilyen srác, aki chaten ártatlan kistündér volt, személyesen meg azért már egyből tudtuk mindketten, hogy mire megy ki a játék... :D

Szerintem az dönti majd el, hogy hogyan áll hozzád, ha találkoztok, mit akar csinálni, mennyire nyomul, ilyesmi. Egy kapcsolat meg nagyon ritkán kezdődik egyből szexszel, van, akinek így alakult, olvastam már ilyet, de alapvetően nem ez a törvényszerű.

21L

2017. júl. 24. 03:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem értem, mi az, hogy hogy megy? Úgy, ahogy akarjátok. Ha valaki azt mondja, hogy előbb szex, akkor mész és azonnal aláfekszel? Neked nincsenek erkölcsi pontjaid magadban meghatározva? Ha ez hiányzik, javaslom, fektess le magadban szabályokat, amikhez hű vagy.

Mi a párommal (szintén 27 éves férfi) kb másfél hónap járás után feküdtünk le. Nálam nem is opció párkapcsolaton kívül a szex.

22/N

2017. júl. 24. 10:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Bár most nincs srác a képben, de kicsit én is így érzek mint te!

Volt egy alkalmi munkám, és csak fiúkkal dolgoztam együtt, ahol sokszor felkerült a szex mint téma, és többnyire nyitott vagyok mindenfajta beszélgetésre úgyhogy beszéltem velük erről.

Ők már idősebbek voltak nálam (jó)pár évvel és sokszor mondták, hogy ilyen korban a fiúk szex alapján IS döntenek, hogy kell-e nekik a csaj vagy sem.

Engem ez picit megrémített, mert 16 évesen volt először barátom és nekem kicsit még a gimis ismerkedős társkeresés opcionál. Félek, is hogy rögtön a szexszel indít(ana) elég sok srác, én meg nem tudom, hogy ez normális, vagy csak kifogom az egyéjszakára vágyókat.

Kérdésedre válaszolva pedig ebből még bármi lehet, de ha eddig nem feltétlen hozta fel, akkor lehet nem csak a szex a célja. Próbáljatok összehozni egy találkozót és onnantól neked is látnod kell hogyan tovább:)

20L

2017. júl. 24. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!