Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan, aki sikeresnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki sikeresnek érzi magát a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
Pozitív tapasztalatokat gyűjtök a társkereső oldalakkal kapcsolatban. Persze negatív történet is jöhet, csak az oldalak ellen már így is sok érv gyűlt össze, mellette szólókat is keresek.(:

2022. okt. 14. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát túl konkrét statisztikát nem tudok mondani, de 1 év alatt (közben volt egy 8 hónapos szünet) sok beszélgetés (egy alkalmi lehetett volna, legalábbis ígéretesnek tűnt, de nem azt kerestem), 3 randi 2 lánnyal és most 2 lánnyal beszélgetek. Egyik közel van, de nem annyira ígéretes. Másik távolabb van, ígéretesnek tűnik eddig, vele komolyabban randiznék, de még nagyon friss az egész, nem tervezem lerohanni. 26F

Összességében nem mondanám nagyon rossznak a tapasztalataimat, de nagyon messze vannak a jótól :D

2022. okt. 14. 13:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, sokáig használtam a badoot, de mindig sikerem volt onnan. Könnyen ment ott az ismerkedés mindig.
2022. okt. 14. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:

2szer kb 1-1 hónapot használtam, rengeteg lánnyal beszélgettem, 5tel feküdtem le(3mal első talin), 9cel randiztam, 1 több hónapos kapcsolatom volt, most 2 hónapnál járok egy gyönyörű lánnyal.

Én szerettem ezeket az időszakokat, de azért kell egy megfelelő mentalitás ahhoz, hogy tudd kezelni a társkereső jellemzőit(ghostingolás, több emberrel ismerkedik mindenki stb.)

22F

2022. okt. 14. 15:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Negatív tapasztalatom nem volt. Sokan csak megnéztek vagy nem válaszoltak semmit. Eddig egy kapcsolat volt, ami alakul, nemsokára randizunk.
2022. okt. 14. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Ez alatt a kérdés alatt meglepően sok pozitív válasz volt miközben máshol meg szidják őket. Erről leírtam a véleményem. Az biztos hogy a Randivonalnak, Elittársnak és a Badoonak egy jó darabig nem kell WC papírra költenie. :D

2022. okt. 15. 08:02
 6/6 anonim ***** válasza:
2-es! Neked egyszerű mert csak okosan kell válogatni és a 99 óránkénti likeból és az 50 üzenetből könnyű! Megnézném hogy ha férfi lennél akkor is így vélekednél róla. Ellenvélemény! Én nekem a napi 1-2 matchből és a 0 likeból sikertelenségem van állandóan, ami nem is csoda hiszen férfi vagyok. Üdv 22F
2022. okt. 15. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!