Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randira túlzás lenne egy csokor rózsa?
Figyelt kérdés
Szimpatikus a lány, szerintem én is az vagyok neki. Bár sejtésem szerint nem csak velem randizik.
Első randi végén kézműves csokit adtam, annak örült. Utána volt csók.
2022. okt. 13. 15:13
11/15 anonim válasza:
Szereti egyáltalán a virágot, vagy a rózsát?
Én sajnálom a vágott virágot, de a vörös rózsát elcsépeltnek, fantáziátlannak tartom.
13/15 anonim válasza:
6-os, irigy a franc. A 2. randira a pasi (ma már a férjem) basz...ott nagy csokor rózsával jött, nekem ciki volt. Sétáltunk egy városban, nem tudtam hova tenni, aztán cukrászda, akkor sem tudtam hova tenni. Aztán hazavinni meg azért nem akartam, hogy anyámék ne kérdezősködjenek, végül beadtam a barátnőmhöz, ő tette vázába és cserélgette a vizet alatta.
14/15 harebell válasza:
Én egy szál rózsának jobban örülnék, de ahogy érzed. Igazából ha nem is tetszik neki, különösebben nem befolyásol semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!