Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira egy csokor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira egy csokor vörösrózsát vigyek vagy csak 1 szál rózsát? Vagy mit vigyek?

Figyelt kérdés

#Randi'rózsa
2017. szept. 27. 12:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem egy szál bőven elég. :)

27/n

2017. szept. 27. 12:27
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak egy szál. Borzalom, milyen drága már csak egy is.

A gesztus a lényeg ^^

22L

2017. szept. 27. 12:28
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy szálat kedves gesztusnak vennék.

Egy csokrot első randin inkább túlzásnak éreznék :D

2017. szept. 27. 12:33
 4/15 anonim ***** válasza:
98%

Első randira? Magadat, egy kis humort, nyitottságot, udvariasságot, kellemes hangulatot.

Szerintem virágot elég a második randira vinni, akkor már több értelmét látom, kifejezi az első randi utáni benyomásokat, érzéseket. Illetve talán az elsőn elejt 1-1 informácimorzsát, hogy milyen virágot kedvel és akkor rögtön olyat tudsz vinni másodikra (gesztus + figyelmesség).

De, ha mindenképp vinni akarsz, akkor csak egyet vigyél, és az se legyen túl hivalkodó.

2017. szept. 27. 12:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
+1 a 4-eshez. Ugyanezeket írtam volna le. Én sem vinnék elsőre, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor egyet.
2017. szept. 27. 12:40
 6/15 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, én úgy válaszoltam, hogy feltételeztem hogy mindenképp akarsz vinni valamit... Egyébként a #4-essel értek egyet teljesen.
2017. szept. 27. 12:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

2.-es vagyok. Úgy, úgy, ahogy a többiek írják felettem . Csak azon estebe, ha te mindenképp akarsz vinni, érted.

22L

2017. szept. 27. 12:46
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem felesleges. Fogni kell végig, akadozik.
2017. szept. 27. 12:47
 9/15 anonim ***** válasza:
95%
Könyörgöm, ne vöröset! A vörös rózsa azt jelenti, hogy szerelmes vagy. Honnan tudnád az első randin, hogy szerelmes vagy, amikor nem is ismered a lányt? A rózsaszín jobb választás, ha már mindenképp akarsz virágot vinni. De szerintem első randira nem kell semmi. Még nem tudod, hogy mit szeret. Lehet, hogy utálja a rózsát. De az is, hogy egyáltalán nem szereti a vágott virágot.
2017. szept. 27. 12:49
 10/15 anonim ***** válasza:
30%

Tessek itt egy haldoklo növeny, vonzalmam jeleül. Fogd, cipeld, aztan tedd vazaba, hogy kihuzd pusztulasat!

Vagy mit szeretnel ezzel kifejezni?

Ha mindenkeppen vinni szeretnel, egy is böven eleg. En szemely szerint nagyon mesterkeltnek es fantaziatlannak tartom. Eleve minek is barkit megajandekozni, akivel elöször randizol? Ezzel kellemetlen helyzetbe hozod, mert ugy fogja erezni, hogy valamivel viszonozni illene.

Ne vond el egy targgyal magadrol a figyelmet.

2017. szept. 27. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!