Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szál rózsa vagy inkább csokor?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sok veszekedés történt köztünk és eléggé mély pontra kerültünk, tudom hogy egy virággal ezt nem lehet megoldani, de még is mit javasolnátok békülésre? Inkább csak egy szál, vagy valami csokor?2016. nov. 28. 11:40
1/6 anonim válasza:
Csokrot. Nem kell 50 szálas, de 5-7 szálas vörös rózsacsokor meg tudja lágyítani a női szíveket :D 28/F
2/6 anonim válasza:
Gyertyafenyes vacsora egy szal vagy par szal rozsaval az asztalon. A vacsi otthon legyen es te keszitsd. Utanna egy forro furdo egyutt (de ez kihagyhato ha nem szerettek a kadban ketten lenni), majd egy teljes test masszazs, folytatast a fantaziadra bizom.
3/6 anonim válasza:
Egy 500 euro bankjegyet a kezebe nyomsz, es nemhogy elfelejti minden bajat, de ott rogton megkapod eleted legjobb pippantasat.
4/6 Ypszilon1980 válasza:
Legalább egy csokor. Én anno egy csokrot küldettem, egy megbánást tanusító képeslap kíséretében. Siker volt, de az alapja az volt, hogy tényleg őszinte voltam és ő ezt látta az írásomból.
5/6 anonim válasza:
inkább egy kis csokor. A szál rózsa, az ha összejöttök randi, névnap, szülinap, valentin nap. Szerintem. F
6/6 anonim válasza:
Szerintem elég egy kisebb csokor és elmondod neki az erzéseid az elmúltakkal kapcsolatban , megbeszélitek és a vége úgy is békülős sex lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!