Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4. randin mennyire korai a szex vagy egy kis petting, ha csak a 3. randin volt csók? Bővebben
Figyelt kérdés
Inkább várjak még vele. Vagy áthívhatom magamhoz a fiút? Én már benne lennék valami kis dologban.
Amúgy 25-26 évesek vagyunk.
2022. okt. 12. 21:01
1/12 anonim válasza:
Erre nincsenek ilyen szabályok, tegyétek ami jól esik. (Ha lelép miután megkapott, akkor is lelépett volna, ha a 10. randin fekszel le vele.)
2/12 anonim válasza:
A kérdés az, hogy neked korai-e. Ha igen, akkor várjál vele. Ha nem, akkor csak hajrá. Ki pofázhat bele? A helyes válasz: Senki.
3/12 anonim válasza:
Nekem már az első randin se volt korai😅
4/12 A kérdező kommentje:
Úgy érzem komolynak gondolja. 3-4-5 óra hosszás randijaink voltak. Arra számítottam, hogy az első randin megcsókol, mert annyira jól sikerült, de csak a harmadikon csókolt meg. Azon kívül meg a munkán találkoztunk rövid időkre, nem úgy tűnik mint aki csak "meghúzni" akar.
2022. okt. 12. 21:10
5/12 A kérdező kommentje:
Ja, én meg már kivagyok.
2022. okt. 12. 21:10
6/12 anonim válasza:
3 vagyok. Nekünk az első randi is 10 óra lett. Azóta is együtt vagyunk. Ha valaki komolyan gondolja akkor szex után is komolyan fogja gondolni. Ha csak 1 alkalomra akkor is képes hónapokig játszani, majd lelép.
7/12 A kérdező kommentje:
Inkább csak az, hogy sokáig elhúzta az első lépést és hogy nem fogja-e túl nyomulósnak gondolni ha meghívom "filmezni"?
2022. okt. 12. 21:18
8/12 anonim válasza:
Ha nem szeret olyannak, amilyen vagy, ha nem mered felvállalni önmagad, annak nincs értelme. Ha vágysz rá és szeretnél kezdeményezni, akkor tedd azt. Ha nem szeretnél, akkor ne.
9/12 anonim válasza:
"Ha lelép miután megkapott, akkor is lelépett volna, ha a 10. randin fekszel le vele."
Ez nem igaz.. aki lyukra játszik, az nem fog 10. randiig randira elmenni. 2. talán 3. randi után nem látod többet.
10/12 anonim válasza:
9.
Ha elég "jó a csaj", akkor simán elmegy századikra is. Igaz közben még párat "lezavar", de "a kihívás nevibe" folytatja a dolgot. Különösen, ha a másik fél házas, mert akkor még "jó móka" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!