Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legyen petting, vagy az se?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyen petting, vagy az se?

Figyelt kérdés

Randizgatok egy pasival, akivel kölcsönösen megvan a szimpátia és vonzalom. Mindketten komolyan gondoljuk egymással, és nem sietteti a szexet, de már nagyon vágyunk egymásra. Nem sokára eljön a következő randink, de nekem pont meg lesz a menzeszem, szóval szex nem lesz, de mivel már alig bírunk magunkkal, valószínűnek tartom, hogy a heves csókolózáshoz tapizás is társul majd. Nekem az nagyon jól esne, de félek, hogy a pasinak nem lenne jó, mert nagyon felizgul, és kielégítve nem lesz... Persze, miután hazamentem, elintézheti magának. Főleg a férfiakat kérdezem, hogy ilyen esetben inkább ne legyen semmiféle felizgatás, vagy lehet? :)

23/L

2016. nov. 22. 16:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Most kepzeld el h emberek elott vad idegenektol megkerdezed :DD hatalmas. De ez a jo az oldalban, hogy sose derul ki ki az ember :DD En azert irok h lasd h letezik ilyen ember is mint en: ha ugy tartja kedvem honapokig nincs semmi koztem es a baratom kozott (testileg) aztan amikor akarom akkor van, meg termeszetesen amikor o is akarja, de az esetek tobbsegeben csak en korlatozom le a dolgot.. Az ok pedig h meg nincs kulon keco ey utalok ugy egyutt lenni h kozbe a szonszed szobaban olvas az anyos.. Erted ..ku##a szar..pedig 5 eve jarunk. Ilyenkor jonnek a dumak h ak tuti megcsal.. Bla bla mivel nem ismeri senki igy ne magabol kiindulva itelkezzen :D
2016. nov. 22. 16:46
 2/18 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok* ja es veresen pettingelni aztan full szexi lehet xD
2016. nov. 22. 16:46
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem férfiként soha sem zavart, ha a barátnőm menstruált, mármint nem volt az a nagyon vérzős típus úgyhogy simán lehetett szexelni, a görcsöket is enyhítette nála (mondjuk ő ha fájt a feje akkor is szexelni akart, mert attól elv elmúlt).

Mindenesetre mondd meg neki mi a helyzet és ha neked nincsenek fóbiáid a mensis szexel kapcsolatban akkor megkérdezheted, hogy őt zavarná-e, ha pedig neked annyira nem fontos ilyenkor szexelni, akkor a petting teljesen jó megoldás.

22/f

2016. nov. 22. 16:48
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom az én álláspontom, bár lehet, hogy a te partnered másképpen látja.

Ha már eddig nem volt semmi és most nem lehet, akkor én nem is erőltetném. Én nem akarom, hogy egy új kapcsolat testi része úgy kezdődjön, hogy ő lepippant, mert mást most nem lehet. Akkor inkább várjuk meg amíg lehet és úgy vágjunk bele. Ha tetszik a lány és kívánom, akkor az nem csak arról szól, hogy elsüssek egy patront, hanem, hogy kölcsönös adjunk és kapjunk.

2016. nov. 22. 16:50
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

Veresen nem orulnek ha a baratom fogdosni akarna.. Mikor megvan inkabb nem mensi szex?? Ez csaj nekem undorito mert en nem csak 3 csepp verrel uszom meg? Eletem legundoritobb elmenye lenne veresen szexelni.. Es 20L vagyok.

Ja es tenyleg gaz lenne ha az elso elmenye veled kedves kerdezo az lenne h jol leszo#od ... Azert valami tartasod legyen mar a mo**kos rohadt eletbe!

2016. nov. 22. 16:54
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
Nem értem miért ne lehetne petting, mikor létezik tampon. Ha a vértől ódzkodik, ne nyúlkáljon be, tapintásra meg egy kis madzag csak nem zavarja és neki sem kell kielégületlenül maradnia, elvégre is a szádon keresztül nem vérzel.
2016. nov. 22. 17:03
 7/18 anonim ***** válasza:
Azutàni randi mikor lenne?? Ha nem bìrja ki akkor ennyit jelent. Ha te nem bìrsz magaddal az màr gàz.
2016. nov. 22. 17:21
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

válaszolók: a leírásban semmi olyasmi nincs, hogy a kérdező véresen akarna szexelni, csak hogy meddig menjen el, hogy ne kerüljön képbe a vér.

sajnos erre nekem sincs válaszom. én reménykednék, vagy esetleg már tudom a véleményét, hogy mi történne, ha bemelegszünk, neki oké-e a véres szex. mert nekem igen.

egyébként ha tényleg biztos vagy benne, hogy nem lesz szex, akkor szerintem csak nyilvánosan találkozzatok, míg vége, és akkor nem olyan a közeg, hogy ebből szívfájdalom legyen.

2016. nov. 22. 17:26
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valamit én értettem félre, de honnan veszitek, hogy leszopná? Ilyenről szó se volt, vagy a petting ezt is jelenti?
2016. nov. 22. 17:27
 10/18 anonim ***** válasza:
9-es. Azt írta a kérdező, hogy már le akar feküdni vele, de most nem lehet. Ha már ott tart, hogy lefeküdne vele, akkor az orális szex is mehetne.
2016. nov. 22. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!