Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen petting, vagy az se?
Randizgatok egy pasival, akivel kölcsönösen megvan a szimpátia és vonzalom. Mindketten komolyan gondoljuk egymással, és nem sietteti a szexet, de már nagyon vágyunk egymásra. Nem sokára eljön a következő randink, de nekem pont meg lesz a menzeszem, szóval szex nem lesz, de mivel már alig bírunk magunkkal, valószínűnek tartom, hogy a heves csókolózáshoz tapizás is társul majd. Nekem az nagyon jól esne, de félek, hogy a pasinak nem lenne jó, mert nagyon felizgul, és kielégítve nem lesz... Persze, miután hazamentem, elintézheti magának. Főleg a férfiakat kérdezem, hogy ilyen esetben inkább ne legyen semmiféle felizgatás, vagy lehet? :)
23/L
Szerintem nyugodtan megmondhatnad elotte, hogy menzid van. Nembkene addig varni, mig felhevultok. Pl. Biztos a randi kezdeten megkerdezi, hogy vagy, hat megmondod, hogy egy kicsit faradtabban, mint maskor, mert epp menstrualsz. Namost, vagy
1. neked nem lesz hozza kedved, meg neki se - nincs megoldando gond, szeretkeztek maskor
2. O benne lenne, de te nem fogod jol erezni magad - amikor elkezd tobbet csinalni mint csokolozni, akor szepen megmondod, hogy most nem erzed megfelelonek az alkalmat, hiszen tudja, emlitetted, pirosbetus napjaid vannak
3. Te benne lennel, viszont o inkabb nem - egy ido utan csak szol, hogy o inkabb megvarna, mig elmulik ez a par nap, vagy nem leszel annyira kezdemenyezo, es magadtol is rajosz, hogy o is fel kezdenenyezni
4. Mindketten akarjatok - akkor legalabb tudni fogod, hogy ez sem gond reszerol
En talan megvarnam, mig elmulik, azert megis elso alkalom, es nekem ugy komfortosabb lenne, hogy nincs epp meg.
Mi lenne, ha esetleg netalántán lepippantanád?
Win-win.
Igen, kívánom, de nem szeretnék így szeretkezni még vele, mert az első alkalmat nem véresen szeretném, és nem is úgy, hogy "lepippantom", ahogy valaki írta.
Köszönöm az értelmes válaszokat!:)
De igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy gond-e, ha felizgul a csókomtól és a tapizásomtól, és nem elégítem ki utána.
Ez is olyan dolog, hogy ahány férfi, annyi reakció.
Én nehezen, de tudnám türtőztetni magam, de vannak, akik erre nagyon berágnának, hogy felhúzza őket a csaj, aztán meg semmi eksön nincs.
De Kérdező, nem értelek.
Ok, hogy első alkalmat nem menzesz alatt akarod.De miért ne tudnád kielégíteni?Van kezed meg szád.
Ha jól láttam, 23 éves vagy.Akkor ne legyél már ennyire félénk.Ki tudod elégíteni, és ő is téged, elvégre nem a csiklódból jön a vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!