Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy fiút kiábrándíthat, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiút kiábrándíthat, ha a lány túl gyorsan akarja a dolgokat megtörténni? Vagy akkor ez a fiú sose szerette a lányt?

Figyelt kérdés

2022. júl. 19. 12:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy milyen dolgokat? Gyorsan akar a sráccal lefeküdni, vagy az 1. hét után már a házasságot erőlteti?

Az első siettetése nem hinném, hogy problémát okozna. A második már mögöttes és fura érzelmeket váltana ki ilyen rövid idő alatt.

Hogy ki szeret kit, azt csak a közösen eltöltött idő tudja megmondani.

2022. júl. 19. 12:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Szexuális dolgokat.
2022. júl. 19. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Nekem nem jönne be és nem azért, mert nem szeretem, vagy nem tudnám szeretni, csak szeretek egy kicsit ráhangolódni a dolgokra, megismerni valamennyire a másikat. De ez csak én vagyok, mások meg kifejezetten örülnének is neki.
2022. júl. 19. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Azt a benyomást kelti, hogy mindenkivel kefélsz első találkozás alkalmával = egy ringyó vagy. Magával az aktussal nincs baj.
2022. júl. 19. 13:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem mindenkivel csináltam ezt. Nem is volt aktus.
2022. júl. 19. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egy menetben gondolkozok, akkor nem ábrándít ki.
2022. júl. 19. 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Az ilyen lányt a fiúk csak szextársnak akarnak, de nem komoly kapcsolatra, mert sejtik (helyesen), hogy a lány mással is így tesz, aki útjába akad.
2022. júl. 19. 15:50
 8/9 anonim ***** válasza:
70%

Személyiség-függő. Nekem házasság lett az első randis szexből. Ja, nem titkoltam, hogy szeretek szexelni. De ő is szeretett, úgyhogy ez nem volt hátrány.

Szerintem alapvetően kétféle ember van. Az egyik aki a szexet egy spirituális, komoly kapcsolódásának tartja, neki nyilván hátrány, ha a partnernek már ő a sokadik, és hamar történnek a dolgok.

A másik meg aki a szexet csak egy jó mókának tartja. Az a fontos, hogy az ember hozzá hasonlót találjon ebből a szempontból.

Ja, van egy harmadik fajta, az a férfi, aki szívesen megdug bárkit, de komolyra nem akarná azt a nőt aki elsőre lefeküdt vele. Szóval az a kulcs-zár metafórás típus. Na az olyat jobb kerülni, mert álszent barom, ami később más dolgokban is meg fog mutatkozni.

2022. júl. 19. 19:34
 9/9 anonim ***** válasza:
24%

Ezt a sok álszent dumát :) itt mindenki politikus?

Ha első héten már van szex akkor is annyi az esélye egy hosszú kapcsolatnak mintha a 20. randi után lenne. Nem zavar ez senkit sem.

2022. júl. 20. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!