Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk hogyan készültök a randira ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk hogyan készültök a randira ?

Figyelt kérdés

Elsősorban fiúkhoz szól a kérdésem. Hogyan keszultok el ha randira mentek? Nehézség vagy inkább könnyebbség számotokra az hogy “ugyanúgy” (értsd nincs smink, nincs plusz haj stb) lát titeket a lány ahogy a mindennapokban simán kinéztek?

Nőként el nem tudom képzelni mennyire szörnyű lenne ha úgy kene elmenni a randikra ahogy most pl munka után délután kinezek.😃 Annyival másabb ha profi smink van rajtam mikor randira megyek, fodrász süti be a hajamat, előtte 1-2 héttel toltetek picit a számba, arcomba hogy friss legyen. Annyira különlegesebb és magabiztosabb érzés gyönyörűen menni így a randira 😄 Ti ezt hogy elitek meg fiúk? Nagyon kiváncsi vagyok.

20/L

2022. okt. 11. 14:51
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Rottyon vagyok? Azért mert genetikailag konkrétan csík ajkaim voltak? Nem hinnem hogy ettől rosszabb vagyok mint bárki, semmi baj a töltéssel. És képzeld, nem mindenki ilyen genetikai otoslotto akkor mint te, hogy másfél évig benne van a hyaluron a szájában, nekem konkrétan 2-2.5 hónap alatt annyira kimegy mintha semmi nem lenne benne. De úgy gondolom ehhez senkinek semmi köze, a kérdés nem errol szólt 😃 Nem kerek plasztikai tanácsokat toled koszonom, 10 szakembernel voltam már kb, egyik sem volt ilyen tanulatlan idióta mint te, és egyik sem mondta hogy rottyon lennék amiatt mert 18 éves korom óta toltetek. Nőként mondom hogy az ilyen kötekedő idióta nőket akik irigyelnek már egy kis szajfeltoltest is a másiktól, le kene tiltani mindenhonnan. Ha meg férfi vagy akkor csak szimplán sajnalom hogy eddig csöves, ápolatlan kislányokkal randiztal csak. Na szép napot!
2022. okt. 11. 18:30
 22/38 anonim ***** válasza:
52%
Sikosító meg egy üveg alkohol .
2022. okt. 11. 18:32
 23/38 anonim ***** válasza:
97%
Provokáció miatt jelentettem a kérdést. Arra ment ki az egész, hogy leócsárold a válaszolókat. Viccike vagy🤡
2022. okt. 11. 18:33
 24/38 A kérdező kommentje:
12-es: És mik a tapasztalataid? Vagy milyen típusú férfiakkal szoktál randizni? Bejön nekik a no-makeup?☺️
2022. okt. 11. 18:49
 25/38 A kérdező kommentje:
23: nem, a normális valaszolokat nem. Akik meg ilyen faszsagokat írnak hogy 20 evesen nem lehet feltöltött szájjal menni, arra mit kene írni? Unatkozó idiotak
2022. okt. 11. 18:53
 26/38 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem nem kamu a kérdés, az adatok, amiket írt a szájfeltöltésrõl, igazak

L

2022. okt. 11. 19:01
 27/38 anonim ***** válasza:
Mindig új cipőben és virággal.
2022. okt. 11. 20:31
 28/38 anonim ***** válasza:
56%

Ha már ilyen irányba is eltért a kérdés, én személy szerint nem vagyok oda a sminkért se a feltöltésért meg úgy egyébként csak azt szeretném hogy legyen önmaga és azért szeressem (ezt tartalmazza hogy aki túl erős sminket használ vagy sokat bármi ilyenből valószínűleg nem lenne az esetem)

Magamról meg, pontosan ugyanúgy megyek el egy randira mint bárhova máshova haverokkal, max annyi különbség hogy előtte megállok egy boltban venni neki valamit csokit vagy amit szeret.

2022. okt. 11. 22:39
 29/38 A kérdező kommentje:

27: ez nagyon aranyos 😇

28: És ha pl feltöltött szájú lánnyal talalkozol, hogyan kezeled? Szerinted errol szóljon a lány előre ?😄

2022. okt. 12. 04:55
 30/38 anonim ***** válasza:
#29: Feltöltött szájról előre szólni? Miért? Ha esztétikus, akkor nem azt látja a srác, hogy fel van töltve, hanem hogy vonzó, szép formájú- és ez a cél. Ha meg kacsacsőr, akkor szintén látja, tehát felesleges szólni. Egyébként arról se szólok, hogy frissen hajat mostam- de egy üzleti partnernek se szólok, hogy : 'né'má', zuhanyoztam, hajat mostam ide indulás előtt....' Csinálsz amit csinálsz, ő meg észrevesz, amit észrevesz. De az, hogy úgy is mindent a srác fizet- na, ez kiverte nálam a biztosítékot, pedig nő vagyok.
2022. okt. 12. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!