Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk hogyan készültök a randira ?
Figyelt kérdés
Elsősorban fiúkhoz szól a kérdésem. Hogyan keszultok el ha randira mentek? Nehézség vagy inkább könnyebbség számotokra az hogy “ugyanúgy” (értsd nincs smink, nincs plusz haj stb) lát titeket a lány ahogy a mindennapokban simán kinéztek?
Nőként el nem tudom képzelni mennyire szörnyű lenne ha úgy kene elmenni a randikra ahogy most pl munka után délután kinezek.😃 Annyival másabb ha profi smink van rajtam mikor randira megyek, fodrász süti be a hajamat, előtte 1-2 héttel toltetek picit a számba, arcomba hogy friss legyen. Annyira különlegesebb és magabiztosabb érzés gyönyörűen menni így a randira 😄 Ti ezt hogy elitek meg fiúk? Nagyon kiváncsi vagyok.
És az alap feltevesrol mit gondoltok? Jónak vagy rossznak érzitek hogy úgy mentek külsőre mint ahogy kb reggel ébredés után néztek ki?
2022. okt. 11. 16:01
12/38 anonim válasza:
Semleges. Te nagyon tul gondolod a dolgokat. En a kajamat, edzesemet jobban at gondolom, mint a randijaimat.
2022. okt. 11. 16:34
13/38 anonim válasza:
Régebben én is nagyon készültem a randikra. De kinőttem ezt a szokást így 25 éves létemre. Tisztán, ápoltan, illatosan megyek. Olyan ruhába ami pont jó, kényelmes, csinos, nem viselek magassarkút. Mindig dicsérik a természetességemet. Nem nyavajgok ha esik az eső és nincs esernyő, vagy fedett hely. Ha elázik a hajam, ez van. Az arcomról nem tud elmosódni a smink sem. Nem kell igazítanom sem a hajamat, sem a szempillaspirált, rúzst, stb. Mondjuk nekem nagyjából arányos az arcom, az ajkaim nem túl vastagok, de annyi baj legyen. A legtöbb nőnek semmi szüksége nem lenne sminkre. Beképzelik maguknak, hogy csúnyák és ezzel majd helyrehozzák. Ronda nő nincs. Ha meg mégis a smink nem segít.
2022. okt. 11. 16:45
14/38 anonim válasza:
“ Plusz utána úgyis nyilván a fiú fizet mindent, tehát eleinte ez a pár 10 ezer Ft nem vészes szerintem.“
Mekkora kamu kérdés. Nincs neked családod akiket hergelhetsz otthon? Jelentettem a kérdést
2022. okt. 11. 16:48
15/38 A kérdező kommentje:
Utolsó: miről beszelsz? Az miért baj a mai világban ha a készülődést kivéve a randin utána mindent a fiú fizet?😅 Felezzuk el a számlát vagy mi?
2022. okt. 11. 17:48
16/38 anonim válasza:
#14 az elejétől nyilvánvaló volt hogy kamu és egy ostoba pasi írta (mindenféle feltöltések minden randi előtt húszévesen 🤡) de nem válaszoltam hanem kivártam a végső buktát ami el is jött az "úgyis majd mindent a fiú fizet" hozzászólásakor 🤣 Annyira de annyira szánalmas az ilyen incel troll...
2022. okt. 11. 17:56
17/38 A kérdező kommentje:
Édes vagy😄🫶🏻 20 evesen nem lehet töltetni? 18 éves korom óta jarok szajfeltoltesre (0.5ml minden alkalommal) az elmúlt fel- egy évben pedig áll és allkontur toltesre is. Nem tudtam hogy ezt 20 evesen tilos, sem azt hogy férfi vagyok!😅
2022. okt. 11. 18:16
18/38 anonim válasza:
#17 nem hinném hogy lány lennél, mert akkor tudnád mennyi idő alatt szivódnak fel ezek a dolgok, és nem minden randi előtt járkálnak a lányok.
És ha lány lennél akkor még sajnálnálak is hogy 18 éves korod óta olyan rottyon vagy hogy ilyenekre szorulsz. De nem vagy az így ezt nem mondom 🤷🤡
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!