Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk hogyan készültök a randira ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk hogyan készültök a randira ?

Figyelt kérdés

Elsősorban fiúkhoz szól a kérdésem. Hogyan keszultok el ha randira mentek? Nehézség vagy inkább könnyebbség számotokra az hogy “ugyanúgy” (értsd nincs smink, nincs plusz haj stb) lát titeket a lány ahogy a mindennapokban simán kinéztek?

Nőként el nem tudom képzelni mennyire szörnyű lenne ha úgy kene elmenni a randikra ahogy most pl munka után délután kinezek.😃 Annyival másabb ha profi smink van rajtam mikor randira megyek, fodrász süti be a hajamat, előtte 1-2 héttel toltetek picit a számba, arcomba hogy friss legyen. Annyira különlegesebb és magabiztosabb érzés gyönyörűen menni így a randira 😄 Ti ezt hogy elitek meg fiúk? Nagyon kiváncsi vagyok.

20/L

2022. okt. 11. 14:51
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
És az alap feltevesrol mit gondoltok? Jónak vagy rossznak érzitek hogy úgy mentek külsőre mint ahogy kb reggel ébredés után néztek ki?
2022. okt. 11. 16:01
 12/38 anonim ***** válasza:
81%
Semleges. Te nagyon tul gondolod a dolgokat. En a kajamat, edzesemet jobban at gondolom, mint a randijaimat.
2022. okt. 11. 16:34
 13/38 anonim ***** válasza:
75%
Régebben én is nagyon készültem a randikra. De kinőttem ezt a szokást így 25 éves létemre. Tisztán, ápoltan, illatosan megyek. Olyan ruhába ami pont jó, kényelmes, csinos, nem viselek magassarkút. Mindig dicsérik a természetességemet. Nem nyavajgok ha esik az eső és nincs esernyő, vagy fedett hely. Ha elázik a hajam, ez van. Az arcomról nem tud elmosódni a smink sem. Nem kell igazítanom sem a hajamat, sem a szempillaspirált, rúzst, stb. Mondjuk nekem nagyjából arányos az arcom, az ajkaim nem túl vastagok, de annyi baj legyen. A legtöbb nőnek semmi szüksége nem lenne sminkre. Beképzelik maguknak, hogy csúnyák és ezzel majd helyrehozzák. Ronda nő nincs. Ha meg mégis a smink nem segít.
2022. okt. 11. 16:45
 14/38 anonim ***** válasza:
98%

“ Plusz utána úgyis nyilván a fiú fizet mindent, tehát eleinte ez a pár 10 ezer Ft nem vészes szerintem.“

Mekkora kamu kérdés. Nincs neked családod akiket hergelhetsz otthon? Jelentettem a kérdést

2022. okt. 11. 16:48
 15/38 A kérdező kommentje:
Utolsó: miről beszelsz? Az miért baj a mai világban ha a készülődést kivéve a randin utána mindent a fiú fizet?😅 Felezzuk el a számlát vagy mi?
2022. okt. 11. 17:48
 16/38 anonim ***** válasza:
91%
#14 az elejétől nyilvánvaló volt hogy kamu és egy ostoba pasi írta (mindenféle feltöltések minden randi előtt húszévesen 🤡) de nem válaszoltam hanem kivártam a végső buktát ami el is jött az "úgyis majd mindent a fiú fizet" hozzászólásakor 🤣 Annyira de annyira szánalmas az ilyen incel troll...
2022. okt. 11. 17:56
 17/38 A kérdező kommentje:
Édes vagy😄🫶🏻 20 evesen nem lehet töltetni? 18 éves korom óta jarok szajfeltoltesre (0.5ml minden alkalommal) az elmúlt fel- egy évben pedig áll és allkontur toltesre is. Nem tudtam hogy ezt 20 evesen tilos, sem azt hogy férfi vagyok!😅
2022. okt. 11. 18:16
 18/38 anonim ***** válasza:
96%

#17 nem hinném hogy lány lennél, mert akkor tudnád mennyi idő alatt szivódnak fel ezek a dolgok, és nem minden randi előtt járkálnak a lányok.

És ha lány lennél akkor még sajnálnálak is hogy 18 éves korod óta olyan rottyon vagy hogy ilyenekre szorulsz. De nem vagy az így ezt nem mondom 🤷🤡

2022. okt. 11. 18:22
 19/38 anonim ***** válasza:
96%
Privit írt a troll barbika. Tipik pasi 🤣
2022. okt. 11. 18:29
 20/38 anonim ***** válasza:
95%
Jelentsétek már ezt a troll kérdést! Szánalom…🤡
2022. okt. 11. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!