Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már, hogy lefeküdtetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy lefeküdtetek valakivel az első randin?

Figyelt kérdés
A kérdés azokhoz a nőkhöz szól, akik alapvetően várnak legalább a második, harmadik randiig, és nem ugrálnak egyik ágyból a másikba. Volt már, hogy valamiért mégis az első randin szex lett vagy petting? Ha igen, akkor miért? Utólag megbántad vagy nem?
2022. okt. 11. 10:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem volt soha.
2022. okt. 11. 10:11
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen, igen... Nehezen tudok kiemelni egyetlen indokot, de itt van néhány tényező:

- Érzelmileg kábé akkorra tettem túl magam egy csúnya szakításon, amihez egy év kellett; ezalatt az idő alatt még csak egy randim sem volt, nemhogy szex.

- Laza, szinte csak barátság extrákkal kapcsolatot akartam, így nem voltam érdekelt a játszmázásban.

- A srác kedves, jófej, empatikus, ugyanakkor nagyon határozott és kicsit rámenős volt, egyszerűen jól esett átadni neki az irányítást, és hagyni, hogy megtörténjen. (Főleg azért, mert az előző barátom a határozatlan bénázás mintaszobra lehetett volna.)

Az utolsó kérdésre válaszolva pedig, nem, egyáltalán nem bántam meg.

2022. okt. 11. 10:12
 3/16 anonim ***** válasza:

Komolynak indulo kapcsolatokbannem.

1 kivétel volt csak, akivel mar eleve ismertuk egymást évek ota, ott első randin volt szex is de azonnali együttjárás is aznaptól.

2022. okt. 11. 10:18
 4/16 anonim ***** válasza:
26%
Igen, és évek óta együtt vagyunk.
2022. okt. 11. 11:22
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
2. A bénázás lehet hogy rossz beidegződés eredménye. Elég sok olyan nő van, akinél mindent ki kell érdemelni, ha határozott vagy, akkor azt személyes sértésnek veszik. Szóval az ilyen nő mellett szocializálódott férfi lehet hogy megtanulta, hogy a békesség kedvéért átadja az irányítást a nőnek. Mert a végén még feljelenti őt szexuális erőszakért!
2022. okt. 11. 11:29
 6/16 anonim ***** válasza:
83%

Igen. A mostani párommal. Nem bántam meg egyáltalán. Elvitt minket a pillanat heve. Régóta nem voltam senkivel, és hagytam hogy sodorjon az ár.

Másfél éve vagyunk együtt.

2022. okt. 11. 11:40
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

5

Mert te mégis hány esetről tudsz Magyarországon, amikor egy nő azért jelentette fel a randipartnerét, mert határozott és férfias volt? De most őszintén... A magyar rendőrség néha konkrét bűncselekményekből sem csinál nagy ügyet, nemhogy pellengérre állítson egy férfit, mert az magabiztos volt. :DD

Na meg, az általam ismertetett sztoriban - talán elkerülte a figyelmedet - én ENGEDTEM, hogy a srác irányítson. Ha másképp viselkedem, ha visszautasítom, szólok, hogy hagyjon békén, ne keressen, ne hívjon, ne írjon, akkor értelemszerűen zaklatásnak minősült volna a viselkedése, csakhogy nem erről volt szó.

A határozottság nem azt jelenti, hogy a visszautasítást követően erőszakodkodsz vagy minden előzmény nélkül a csajhoz nyomod a farkad...

2022. okt. 11. 11:42
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz mintázatot felfedezni, mert összesen két férfi volt az életemben.

Az első a gimnáziumban kezdődött, az elsők voltunk egymásnak, hónapok után felüdtünk le, ez a kapcsolat hat évig tartott.

A másodikkal egy doktori ösztöndíj alatt találkoztam. Ismertük egymást már fél éve, egész napokat együtt töltöttünk az egyetemen és a szabadidőnkben is, mikor először randiztunk. Vele azonnal lefeküdtem, egyáltalán nem bántam meg. Azért nem láttam értelmét, hogy várjunk, mert jól ismertük egymást, bíztunk egymásban, és érezhető volt a szexuális feszültség. Felnőtt emberek voltunk, nem volt szükség játszmákra. De helyesen is mértem fel a helyzetet, mert aztán hamarosan összeköltöztünk, később összeházasodtunk, született egy lányunk, és közel húsz évig, a férjem haláláig boldogan éltünk.

2022. okt. 11. 13:06
 9/16 anonim ***** válasza:
23%
7. Akkor legyél férfi, kezd el udvarolni, majd szembesülj azzal, hogy 10 közeledésedből 9X nem lesz semmi. Ha lesz is, csak akkor és olyan, amilyet a nő akar. A férfiassághoz szükség van NŐRE is. A legférfiasabb macsó adonisz is lehúzhatná magát, ha szende szüzekkel, meg nagyképű királylányokkal hozná össze a sors. Egy jó kapcsolat alapja egy igazi NŐ, mert a nő adja a jeleket amit a férfi vesz. Tele van a világ botrányosan gyenge nőkkel, így én nem is akadok ki azon, hogy a botrányosan gyenge férfiak létszáma is kb. azonos velük.
2022. okt. 11. 13:32
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

9

Nem gondolom, hogy akár a férfiassághoz, akár a nőiességhez szükség lenne az ellenkező nemre. Figyelek néha távolról férfitársaságokat, és tudod mit? Egy szál nő nincs a közelükben, és mégis látod, hogy ki férfias és ki nem az. Ugyanez igaz a csajokra is...

2022. okt. 11. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!