Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nehéz normális lányt találni?
Figyelt kérdés
Annyira nem az emberi értékek a fontosak sok lánynak,meg nagyon érzelem mentesek.
Én nem találok olyan lányt akiben meg lehet bízni meg akiben van szeretet.
Meg ha jön egy jobb akkor simán dobja a régit vagy megcsalja.
2022. okt. 9. 21:57
1/10 anonim válasza:
Találtam normálist. Csak 120 kilósok voltak. Viszont ha nem annyi lettek volna... már lett volna kapcsolatuk. Nagyon nehéz!
2/10 anonim válasza:
Lehet találni nagyon sok normális lányt, csak általában sokan az első apróbb dolognál inkább kihátrálnak. Ez igaz amúgy a legtöbb emberre.
Igazából arról van szó, hogy a legtöbb esetben nehéz olyan személyt találni akivel minden megfelelő szinten tud működni egy kapcsolathoz.
3/10 anonim válasza:
És ugyanezt mondjuk mi is, hogy nem lehet normális férfit/fiút találni. Ez mindig így volt, mindig is így lesz, generációkon át.
4/10 anonim válasza:
Azért lehet találni normális nőt. Nekem is sikerült. Nem picsákat kell hajkurászni, hanem olyan embereket, akik nélküled is letettek már ezt-azt az asztalra.
5/10 anonim válasza:
Ma már ilyen nincs, de férfiban sincs.
6/10 anonim válasza:
Nehéz olyan nőt mert nem tudnak beszélni se.
7/10 anonim válasza:
Én az utóbbi 13 évben találtam egyet.
Szóval nehéz.....
8/10 anonim válasza:
Az a trükk, hogy ha már nem vagy fiú, akkor nem lányt kell keresned, hanem nőt. Tulajdonképpen nem értem miért csodálkozik, hogy nem talál normális nőt itt az a réteg, aki az idők kezdete óta arra veri magát, hogy mennyivel fiatalabb partnert tud megdugni és mennyire szeretne egy életképtelen nőt, akit el kell tartani. Finoman szólva magatok ellen dolgoztok.
9/10 anonim válasza:
nem lehetetlen, de kétségtelenül nagyon nehéz, viszont ha találsz, nagyon becsüld meg :)
10/10 anonim válasza:
Hat éve találtam egy ilyen lányt. Ma már a feleségem. És igen, fehér holló kategória kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!