Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz normális, megbízható, őszinte kapcsolatot találni?
Kb mint igaz barátokat találni...
Miért van ez?
Régebben, 50-60 évvel ezelőtt is ilyen volt?
Attól függ, melyik korosztályra gondolsz.
Fiatal korban, legyen az akár 20-25 körül nem érdemes kapcsolatot keresni, mert a legtöbben nem gondolják komolyan, tapasztalat..
Viszont szerintem ahogy öregszik az ember, rájön a dolgokra, és érettebben áll hozzá mindenhez és könnyebb kapcsolatot találni.
Sajnos a 18-25(esetleg 30ig) korosztály nagy részét az érdek hajtja. Szomorú beismerni,de ez van!
Én személy szerint nem vagyok ilyen. Mindig őszinteséggel nyitok az új emberek felé,de már párszor megjártam,mert csak a hasznomat nézték bármiben is,hogy rajtam keresztül elérhenek vkit vagy vmit.
Szóval a válasz: Kevés a tiszta lelkű,őszinte ember! Ebben az anyagi világban a nagy átlagot (kb 80-85%ot) szerintem az érdek hajtja.
#4/4 ma 18:34
Teljesen igazad van! Pontosan!
Kiegészíteném azzal,hogy meglátásom szerint nincs szerelem se,csak vágy ideig óráig,aztán jön a rideg valóság! Ébresztő!
Ez a való világ 💰💲
Mert nem erre van igényetek!
Aki keres, az talál!
Mindenki azt találja, amit keres!
Mindenki üldözi a pénzt a luxust.Pedig semmit se ér csak kirakat.
Biztonság nyugalom egészséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!