Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért érzem magamat kevésnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magamat kevésnek a lányokhoz?

Figyelt kérdés

Ha bejövök egy lánynak akkor azt érzem hogy én kevés lennék, unatkozna velem, meg sokkal jobb fiút is találhatna nálam.

Nem tudom elképzelni hogy nekem valaha legyen barátnőm és szeressenek engem.

2022. okt. 9. 18:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy, mit értél el, milyen magas vagy, mit dolgozol, van célod?...stb
2022. okt. 9. 18:45
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Komplexus. Ezen a pénz segít csak.
2022. okt. 9. 18:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet, de csak lehet hogy talána nálad jobbat, de az is lehet hogy nálad rosszabb kapcsolatot találna, szóval nem kell ezen agyalni.
2022. okt. 9. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:
19%
Kicsi a répád és a kispöcskomplexus sugárzik ki az egész személyiségedre.
2022. okt. 9. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
4.Magadból indulsz ki most?
2022. okt. 9. 18:56
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
Mert keves vagy valoszinuleg
2022. okt. 9. 19:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi azt honnan tudjuk? Szerintem te viszont tudod, hogy egy konkrét dolog zavar, vagy mondjuk a szüleid kritizáltak, féltettek túl? Ha me már bejössz egy lánynak, akkor szerintem hagyd meg neki, hogy ő eldöntse. Logikusan felesleges előre szorongani ezen, csak elrontod magadnak azt az időt, amit kellemesen kellene együtt töltened vele és rá figyelni (magad helyett).
2022. okt. 9. 19:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Reméljük ezt nem adod elő az adott lánynak, mert az nagyban rombolja a kapcsolatotokat.
2022. okt. 9. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Az első mondat az rám is igaz... az a baj hogy egy burokban élűnk sokan , mint ha direkt elszeretnénk zárkózni az új dolgoktól és az emberektől. Ezek nincsennek jó hatással a mentális állapotra ami kisebbségi komplexust okoz. Szerintem javítható dolog ez tudatosan.
2022. okt. 9. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!