Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 körüli nőknek megfelelő lenne egy kicsit csúnyább 30 körüli férfi?
Figyelt kérdés
Azt tapasztalom hogy a huszonéveseknek nem, a 30 felettieknek se, de igazából a 40 körüliek is kukáznak. Szóval emelném a korhatárt.
Jellemzők : csóróság, a fejem ronda, enyhén elhízott vagyok, nincs karrierem.
Vagy a mai világban már egy 50 körüli nő is válogathat és kap fiatal jóképű férfit is?
F/31
2022. okt. 9. 17:25
1/12 anonim válasza:
Biztos hogy nem kellenel. 50 korul egy no mar klimaxol, igy nem hajtjak az osztonok, sot inkabb mas dolgok fele fordulnak, kutya,macska,unokak,utazas,kerteszkedes...nem tudom mibol gondolod hogy egy csoro ronda ferfit akarnak maguk melle mikor orulnek hogy megszabadulnak a pasiktol es vele jaro kotottsegektol.
2/12 anonim válasza:
Inkább a 70 év körüli szexnagyik között nézelődj, ha más nem is de egy támogatói kapcsolat összejöhet. Havi pár kiló csirkefarháttal csak meg tudod patronálni az öreglányokat a punciért cserébe.
3/12 anonim válasza:
Nekem megfelelne 50 körül egy 30 körüli fickó.
4/12 anonim válasza:
#3 Ez a 30 körüli fickó nem felelne meg neked. Nem tudod te hogy kinek válaszoltál. 😁💩
5/12 anonim válasza:
Mièrt ki ő, nem a fiatal Alain Delon hasonmása? :D
6/12 anonim válasza:
#5 nem, hanem Ed Sheeran hasonmása, Balázska 🙃
7/12 anonim válasza:
Nem. Egy 50 éves nő igényes a kapcsolatban, csak mások a prioritasok, mint 20 évesen. És igen, válogat, mint mindenki. Nők és férfiak is
8/12 anonim válasza:
Egy 50es nő már tudja mit akar, ha normális nem adja alább.
9/12 anonim válasza:
45 nek is szerintem. Csak vaganyba kell tenned magad.
10/12 anonim válasza:
tényleg várom már azt a pillanatot, amikor emberünk megunja az önsajnáltatást, napi 10 alkalommal már több mint unalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!