Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kapcsolatot keresni, ha kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatot keresni, ha kevés időm van?

Figyelt kérdés

Jelenleg még 1 évem van a mesterszakomból, mellette főállásban dolgozom, sportolok, a barátokkal találkozom, szóval élem az életemet.

Nyilván vannak olyan periódusai az életemnek amikor több időm van, pl nyár, vagy 2 vizsgaidőszak között, illetve van olyan, amikor szinte 0-a, 1-1 ZH időszakban, vagy vizsgaidőszakban pl.

Nem tudom, hogy érdemes-e így randizgatni, és esetleg párkapcsolatot kialakítani mással, ha az ember ilyen élethelyzetben van.

Mert hiányzik egy barátnő az életemből de nem tudom mennyire tolerálná ezt a húzós időszakot, illetve, hogy egyáltalán lenne-e bárki, aki ilyen feltételek mellett belemenne egy kapcsolatba.

Vagy hagyjam az egészet és előbb fejezzem be a mesterszakom.

2022. okt. 6. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, attól függetlenül, h tanulsz még tudnál ismerkedni és majd meglátod, h mi lesz a lánnyal. Nem kell egyből arra gondolni, h senki nem tudná tolerálni a távollétedet. Ismerkedj és meglátod.:)
2022. okt. 6. 18:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyat, akinek szintén kevés ideje van.
2022. okt. 6. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Még 1 évet húzd ki, hogy a jövőre koncentrálsz aztán jöhet a lazítás. Akkor majd egyszerűbb lesz, mint most.
2022. okt. 6. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha van igényed rá, akkor valószínűleg szükséged van arra az időre, amit vele tölthetsz és feltölt téged. Ezért azt gondolom, bele is tudnád valahogy illeszteni az életedbe. Szerintem ne zárkózz el a lehetőség elől. Sosincs semmire épp itt a tökéletes időpont. De ha úgy adódik, adj egy esélyt a dolognak, meglátod hogy alakul.

Ha nincs rá sok energiád, akkor most nem kell extra sok erőfeszítést tenni a társkeresésben (pl regisztrálni 5 appra). De ha van épp valaki a láthatáron, akkor miért ne? :)

2022. okt. 6. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha barátokra, sportolni van időd, akkor barátnőre is lenne.
2022. okt. 6. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

Hasonló helyzetben vagyok, habár én nem sportolok rendszeresen, egyelőre annyira van energiám, hogy gyalog járok dolgozni; és nem mesteren, hanem alapképzésen vagyok. Még esetleg annyi lehet a különbség, hogy nem ugyanabban a városban tanulok, mint ahol élek és dolgozom. :D

Hát tényleg nem egy egyszerű élethelyzet, igazából szerintem alapból ennyi mindent is nehéz összeegyeztetni, de én ettől függetlenül szívesen lépnék kapcsolatba, ha úgy alakul.

Nem lenne egyszerű, de szerintem lehet alkalmazkodni hozzá. Persze jó ötlet az, hogy olyan valakivel legyél akinek szintén nincs sok ideje, csak mondjuk akkor lehet hogy egy olyan időpont se lenne, ami mindkettőtöknek jó lenne. Úgyhogy szerintem ne ez alapján keress, hanem ha valaki megtetszik, úgyis kiderül, hogy megoldhatóak-e a dolgok, vagy sem. Ha pedig valakinek ez így nem fér bele, az úgy is elég hamar kiderül. Hajrá! :)

2022. okt. 6. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Én és a párom is egyetemisták vagyunk, mellette munka, szakdoga, tdk, barátok, hobbik, szakkoli nyelvtanulás.

Ami segít:

-ha közel laktok

-ha hasonlóan vagytok terhelve

Egyébként meg a szerelem kicsit át tudja rendezni a prioritásokat.

Én nem kerestem, de nyitott voltam rá. Szerintem tegyél így te is. Aztán ha megtetszik valaki, akkor aktivizáld magadat.

2022. okt. 7. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!