Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy randi végén ha a fiú átölel elköszönés képpen, mit szerettek hallani? Vagy fiúk, olyankor miket szoktatok mondanni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 20:56
1/12 anonim válasza:
"Sikerült annyira megismerned, h mostmár lefeküdj velem?"
2/12 anonim válasza:
jól éreztem magam, vagy jó volt veled
3/12 A kérdező kommentje:
nemet és kort írjatok légyszi...
2010. szept. 26. 21:04
4/12 anonim válasza:
19/F am első
Szerintem, egy "jó volt veled, remélem te is jól érezted magad, és minnél hamarabb talákozunk újból' vagy ilyesmi jó lenne
5/12 anonim válasza:
Lány vagyok és én örülnék egy olyannaak,hogy : "jövőhéten megismételhetnénk..." xĐ
6/12 anonim válasza:
őő én asszem valami olyasmit mondtam első randi utan hogy "szia, majd kereslek :)" második után meg valahogy szóbajött hogy talizhatnánk még. és harmadikon összejöttünk :))
7/12 anonim válasza:
16/L "Jól éreztem magam, remélem te is így vagy vele! Találkozhatnánk máskor is!" mikor ezt mondták nekem áá, olyan boldog voltam! :)
9/12 anonim válasza:
Ha van kedved, felhívhatnál! (Szép mosollyal)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!