Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új párkapcsolatban ha a férfinak állítólag óvszer allergiája van ki mit szokott csinálni? Mivel alig ismerem így nem tudom mennyire bízhatok benne pl betegségek miatt.
Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 00:49
1/18 anonim válasza:
Vízallergiája nincs véletlenül? Van latexmentes óvszer is..
2/18 anonim válasza:
Elküldheted tesztre! Én nem sértődnék meg.
3/18 anonim válasza:
Simán menjetek el együtt std szűrésre. A SOTE-n ingyenes és teljesen anonim.
Egyébként én nem hinnem ezt el, de ha mégis allergia, akkor latexmentes óvszer. Ha ez ellen is kifogása van, akkor kamuzik.
4/18 anonim válasza:
A 3-as elmondott mindent, amit tudnod kell!
5/18 anonim válasza:
Óvszerallergia. Jó kamu. vegyen latexmenteset.
6/18 anonim válasza:
Mit tennék?
Nem hinném el és pláne nem feküdnék le vele. Magyarul mindenki mással is gumi nélkül csinálta.
7/18 anonim válasza:
Mi van, ha szegénynek tényleg latex allergiája van? Ugyanis létezik. Lehet, hogy nem véletlenül szólt előre.
Kell venni latexmentes gumit, aztán probléma megoldva. Egy közös std szűrés meg anélkül is jó ötlet. Sose tudhatod.
8/18 anonim válasza:
Szerencsére letezik latexmentes ovszer.
9/18 anonim válasza:
Kamu! Ordas nagy kamu! Csak nem akarja felhúzni a gumit..... de ha mégsem kamu, akkkr van latexmentes, antiallergén ovszer. Ne hagyd magadat
10/18 anonim válasza:
Kamu. Nem tudja használni vagy nem szereti a gumit. Ezzel a szar dumával akar kibújni alóla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!