Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerek egy Autista lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerek egy Autista lányt, ezt sajnos köztudatra is került rég, nem is hittem volna, de utána is néztem és is úgy látom, ti járnátok ilyen lánnyal? Mellesleg nagyon szép alakja van látszik hogy sportol valamit rendszeresen, néha sport ruhában látom.

Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 17:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Remek ember lehetsz. Sokan nem, én talán igen, feltételekkel.
2022. szept. 30. 18:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretem, akkor járnék vele.
2022. szept. 30. 18:20
 3/12 Mathus ***** válasza:
28%

a kérdésre: az autizmussal élők alapvetőbben intelligensebbek, szóval be kell dobnod magad majd. az lesz a fő kérdés, hogy ő akar-e tőled valamit?

[link]

2022. szept. 30. 18:32
 4/12 anonim ***** válasza:
10%
Úgy érted asperger?
2022. szept. 30. 18:51
 5/12 anonim ***** válasza:
29%
Egyszer ismertem egy olyan csajszit, aki pont nem volt autista. Éppen nem, szóval rendelkezett az autisták értelmi szintjével - csak épp a hátrányok nélkül. Tipikus mázlista eset, ritkán fordul elő.
2022. szept. 30. 19:16
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
Dolgozni tud? Vagy lesz pénzed eltartani?
2022. szept. 30. 19:19
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
F?
2022. szept. 30. 19:32
 8/12 anonim ***** válasza:
95%

Kevés az információ. Az autizmus egy spektrumzavar. Van aki szellemi fogyatékos is mellé és állandó felügyeletre szorul. Van aki csak kicsit furcsa, de eljár dolgozni, vannak barátai.

Kérdés, hogy milyen fokú. Tény, hogy az érzelmek kifejezése nehéz nekik.

A tartós kapcsolatot viszont gondold meg, mert öröklődik, és a gyerek lehet akár erősebben is érintett. Egy fogyatékos gyerekre rámegy az egész család idegileg, anyagilag, mindenhogy.

2022. szept. 30. 19:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, járnék vele minden kikötés nélkül.
2022. szept. 30. 21:39
 10/12 anonim ***** válasza:
68%

Minden bizonnyal nem autista, hanem csak spektrumos, borderline. Egy autista az már nagyon durva.

Viszont amilyen borderline-osokat ismerek, ők totál alkalmatlanok kapcsolatra.

Viszont múltkor volt már ilyesmi téma itt, és ott le lettem oltva ezzel a véleményemmel, és szerintük igen is sok borderlinos alkalmas kapcsolatra.

Szóval... pár randival még semmi rossz nem történik. Tapasztald ki, hogy milyen ő, és figyelj az intő jelekre, red flag-ekre. Aztán lehet akár bármi...

Én a saját tapasztalatom miatt mindenképp kerülendőnek javaslom.

2022. szept. 30. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!