Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetovált férfiakról vélemény?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetovált férfiakról vélemény? Vonzó vagy taszító?

Figyelt kérdés
2022. szept. 29. 12:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Elég prolis, nem venném komolyan.
2022. szept. 30. 16:20
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Így van, komolytalan. Komoly emberen még nem láttam
2022. okt. 1. 00:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Na és a tetovált csajok? Manapság nagy divat!
2022. okt. 1. 19:44
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Aki bőven a cucilizmusban szocializálódott, annak a tetoválás sittes dolog. Én legalábbis nem tudok ettől elvonatkoztatni...
2022. okt. 2. 18:05
 15/20 anonim ***** válasza:
32%
Sajnos én sem, tudok. Alja népségek, prostik, prolik, alvilági alakok jutnak eszembe erről. Azért nem véletlen, hogy a banda tagok nagy része ki van varrva bárhol a világon, lásd jakuzák, börtönviselt emberek 90% tétovált. Tudom, hogy divat már vagy 20 éve az átlag emberek körében is, nekem akkor sem tetszik.
2022. okt. 2. 18:33
 16/20 anonim ***** válasza:
16: egyébként mostanában lett hatalmas nagy divat. Nézz végig az utcán, esetleg a plázacicákon, mindegyik ki van tetoválva. És egyre inkább olyan lányoknak is van tetkójuk/piercingjük, akikről nem is gondolná az ember. Haladni kell a korral.
2022. okt. 2. 18:36
 17/20 A kérdező kommentje:

Szerintem egy nőn kifejezetten taszítóak a nagy felületű tetkók, a kisebb nőiesebb mintákkal ha nincs vele tele mindenhol még kibékülök.

Férfiként autoimmun bőrbetegség elfedése miatt gondoltam kartetkóra.

2022. okt. 3. 07:22
 18/20 anonim ***** válasza:
70%

"Haladni kell a korral" én haladok, be is építem az életembe mindig a hasznos, életminőségen javító újdonságokat, de a tetkó semmit nem tesz hozzá az életemhez, még a látványa is taszít.

Aki el akar vele tüntetni valami esztétikai hibát annak legalább van értelme. Jobbulást!

2022. okt. 3. 07:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem kifejezetten vonzó, de nem kizáró ok általában - akkor igen, ha igénytelen, ízléstelen vagy proli az a vizonyos tetoválás.
2022. okt. 3. 14:36
 20/20 anonim ***** válasza:

16: "Alja népségek, prostik, prolik, alvilági alakok jutnak eszembe erről"

Igen, én is pont így vagyok ezzel. Lett légyen az bármily szép tetkó. Nekem ez egy alja dolog marad már örökre.

Amúgy meg, hogy másik gondolatot indítsak, mi lesz ezekkel a tetkós szerencsétlenekkel, amikor a bőrük megereszkedik, öregszik?? Kiszedni nem tudják (ja, de, de az milliószor többe fog kerülni, mint bevarratni), hogy fognak öregebben kinézni?

Nem értem én ezt, miért teszik magukkal emberek ezt.

15 voltam.

2022. okt. 5. 22:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!