Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetovált férfiakról vélemény?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetovált férfiakról vélemény? Vonzó vagy taszító?

Figyelt kérdés
2022. szept. 29. 12:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%
Nekem nem jön be, de nem feltétlen kizáró ok.
2022. szept. 29. 12:56
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a natúr bőr a tökéletes. Nagyon szép és igényes kell legyen az a tetoválás, hogy kifejezetten bejöjjön nekem. Ettől függetlenül hacsak nem valami proli ízléstelenség van a csávóra varrva, nem zavar.
2022. szept. 29. 12:58
 3/20 anonim ***** válasza:
76%
Hol mekkora és milyen a tetoválás, attól függ.
2022. szept. 29. 13:11
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem taszító, de kifejezetten kizáró oknak én sem mondanám. Amúgy ha ilyen 5 éve válaszoltam volna meg ezt a kérdést, valszeg a vonzót írtam volna. De akkor még nem ismertem eléggé önmagam. A sima bőr a cél, tehát bárki aki belerondít tetoválással, az kontraproduktív.
2022. szept. 29. 13:18
 5/20 anonim ***** válasza:
A tetoválástól függ. A random absztrakt minták, kínai/arab írás, pucér nők, halálfej mindenféle giccsel... Az ilyeneket kicsit sem találom vonzónak, inkább taszítónak.
2022. szept. 29. 13:25
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Tetoválástól, és a személytől függ számomra. Az igényes tetkók kifejezetten vonzóak tudnak lenni, ha az illető stílusához is illik. Az igénytelen, rossz minőségű tetoválások nyilván taszítóak.
2022. szept. 29. 13:43
 7/20 anonim ***** válasza:
58%
Nem szeretem a tetoválást, szerintem nagyon kevés embernek áll jól. Nem ettől lesz valaki egyedi, vagy különleges még ha azt is hiszik.
2022. szept. 29. 14:32
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem a tetoválásokat. Főleg karon, vállon, mellkason. Nyilván arcon nem. Az tényleg idétlen. Ha nincs az sem baj. 🤷🏻‍♀️
2022. szept. 29. 14:39
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen tetoválás.
2022. szept. 29. 15:05
 10/20 anonim ***** válasza:
50%
Imádom a tetkókat, főleg, ha piercingek, színes haj, és a sajátomhoz hasonló stílus (csak fiúban) is társul mellé. 😍
2022. szept. 30. 08:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!