Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok őszinte válaszát várom! (? )
Üdv!
16 éves korom óta nagyon szeretek edzeni, avagy gyúrni. Nem azért, mert jól akarok kinézni strandra, vagy feszítsek valami szórakozóhelyen, hanem mert szeretem ezt a kötetlen mozgásformát, hogy a magam ura vagyok. Szolidan vagyok csak izmos, 85kg, és soha nem szedtem szteroidokat.
Gyakorta hallom azonban, hogy a nők viszolyognak a kigyúrt, sokszor még a szolidan izmos srácoktól is, mert a bunkósággal, egoizmussal azonosítják, hogy biztos az ilyen srác csak magával törődik, önközpontú.
Nekem ez kicsit rosszul esik, mert tök rendes srác vagyok, van eszem, s mindig komoly kapcsolatra vágytam, de sokszor érzem, hogy -leszámítva 1-2 lányt aki kifejezetten erre kattan- rossz véleménnyel vannak a nők az izmosabb srácokról.
Te adnál egy esélyt egy ilyen fiúnak is, ha tényleg aranyos, vagy nyélből elítélnéd, csak azért mert izmosabb és szeret edzeni?
Köszi ha válaszolsz, 22/F

Azokkal a nőkkel, akik az izmaid alapján ítélnek meg, talán jobb ha nem kezdesz. Valószínűleg ilyen sztereotípiával csak nagyon ostoba nők rendelkeznek.
A környezetemben lévő ffiak nagy többsége jár terembe, vagy sportol valamit. Ettől nem lesznek ostobák, vagy bunkók.
24L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!