Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi volt a legtöbb idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt a legtöbb idő amit vàrtatok hogy megtörténjen az első együttlét?

Figyelt kérdés
Randiztam màr többször 4x-5x egy nővel, eddig csókolòzàs/simogatàs volt csak. Személy szerint már készen àllnék viszont úgy érzem hogy ő még nem. Mind a ketten voltunk màr kapcsolatban. Kb lassan több mint egy hónapja ismerjük egymàst.Az eddigi partnereim mind kìvànósabbak voltak , szerintetek menddig érdemes vàrni? Létezhet hogy nem is kìvàn? Nem vagyok türelmetlen csak arra lennék kìvàncsi hogy màsnak is màr volt-e ilyen partnere és mik a tapasztalatok? Köszi a vàlaszokat :)
2022. szept. 25. 11:00
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
100%
Rámenősebbnek kell lenni, csak így tudod kideriteni. Vagy persze face to face megkérdezed. De utóbbit inkább hanyagold szerintem :) Inkább egyik este, egy kellemes helyen el kell kezdeni csókolózni hosszan, ölelkezve. Egyre intenzívebbé tenni... Forró csók a nyakra, fokozatos simi, tipi - tapi itt - ott... Meglatod hogyan reagál, illetve hogy mit enged, hol a határ nagyjából. És ha nincs meg köztetek a szenvedély, vagy a bizsergés, akkor ezt el kell engedni.
2022. szept. 25. 12:43
 12/24 A kérdező kommentje:
Lehetek ràmenősebb csak nekem az jobban bejönne ha ő is beindulna a csóktól, simogatàstól stb..
2022. szept. 25. 12:51
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet izgul es ha megtortenik az elso, oldottabb lesz utana. Te vagy a ferfi, legyel akkor tenyleg ramenosebb kicsit... Ha nem akarja, ugyis szol.
2022. szept. 25. 12:59
 14/24 anonim ***** válasza:
80%

Nem mindenki szeret azonnal fejest ugrani a közepébe, simán lehet, hogy csak több idő kell neki. Nem mindenki szeret majdnem idegenekkel szexelni.

Amúgy én kivagyok attól, hogy a férfiak egyik fele néhány hetet sem bír várni, a másik fele meg kb. r1bancként kezel, ha nem kelleted magad hónapokig csak azért, hogy értékesnek tűnj a szemében. (Ez nem a kérdező ellen szól, csak megjegyeztem.)

2022. szept. 25. 13:20
 15/24 anonim ***** válasza:
48%

Csakhogy az se fair ha valaki hónapokig húzza a férfit és közben kétségek között tartja.

Az ilyen nő vállalja fel hogy frigid vagy van valami lelki görcse és keressen párt impotensek vagy aszexuálisok között. Egyáltalán nem szép a masikat hülyíteni.

2022. szept. 25. 13:25
 16/24 anonim ***** válasza:
72%
15: attól, hogy az elején vár hónapokat, még nem lesz frigid. És nem is hülyítés, akkor lenne az, ha igazából nem érdekelné a férfi. Szerintem inkább az a gáz, ha valakit annyira csak a szex érdekel, hogy képtelen megvárni, hogy a másik is készen álljon. Az ilyen maradjon az egyéjszakásoknál...
2022. szept. 25. 13:32
 17/24 anonim válasza:
89%

Azért még ne lépj olajra :) Lehet, hogy a lány a csókok alatt kínlódva próbálja visszafogni magát, erősen koncentrál, hogy ne kapja el a hév, mert tudja magáról, hogy abból baj lesz...

Pl letépi a ruháidat a 6-os villamoson fényes nappal. :)

Foggal.

2022. szept. 25. 13:33
 18/24 anonim ***** válasza:
23%
16 szerintem tinikorban szűzlánynál elmegy a hónapokig váratás de felnőtteknél egyszerűen beteges dolog. Nem kell ezt túlmisztifikálni, emberek vagyunk nem szentek. Ha ennyire nem tud feloldídni akkor forduljon pszichológushoz, ne hülyítse a férfiakat. Mondom ezt nőként, akinek futó kalandja sose volt, mielőtt elkezdik a sárdobálást.
2022. szept. 25. 13:41
 19/24 anonim ***** válasza:
88%
Még annyi hogyha akkora lelki görcsei vannak, akkor is kommunikálhat őszintén, hogy bocsi nekem ehhez x hónap/fél év minimum kell, vállalod vagy nem, mert ha nem akkor nem húzom az időd, van bennem annyi tisztelet.
2022. szept. 25. 13:44
 20/24 anonim ***** válasza:
63%
Ja, hogy nekem kell szabadkoznom, ha nem rakom szét a lábam egy majdnem vadidegennek? Nagyon el vagytok ti tévedve...
2022. szept. 25. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!