Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnál esélyt egy olyan fiúnak/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnál esélyt egy olyan fiúnak/lánynak aki nem téged választott elsőre?

Figyelt kérdés

Azóta el telt több év, több kapcsolata is volt. Ha újból össze sodor az élet akkor adnál neki ezek után hogy akkor nem Téged választott?

Tudnál benne bízni? Nem esne rosszul hogy akkor nem Te kellettél?

2022. szept. 24. 17:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Az emberek az idővel változnak. Ha több kapcsolatuk volt, akkor azáltal is. Ez a változás jobb esetben pozitìv, érettebb, bölcsebb lesz az illető, jobban tudja mit akar valójában.

Vagyis igen, simán adnék esélyt. Persze csak ha én is vonzodok (még) hozzá.

Kivétel ha annó együtt voltunk, és ugy dobott másért. Azt nembiztos hogy le tudnám nyelni. De ha csak simán nem jöttünk össze, akkor miért is ne?

2022. szept. 24. 20:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha "összesodor az élet". Ha direktbe keres meg, akkor nem.
2022. szept. 24. 22:04
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Esete válogatja.

Én változtam, amióta találkoztunk? Ha igen, tök jogos, hogy régen nem akart most meg igen... mert a vonzalom az nem az XY személyének szól csak, hanem bizony a külsejének és a személyiségének.

Ha nem, akkor azt érzem-e, hogy ő változott, hogy most már én vagyok az ízlése, vagy akkor párkapcsolata volt, amit nem akar összebarmolni...? Ezekben az esetekben megpróbálnám.

Azt érzem, hogy miután a fél városnál próbálkozott, rámfanyalodna nagy p...ihiányában? Ki van zárva.

2022. szept. 26. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!