Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnál esélyt egy olyan fiúnak/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnál esélyt egy olyan fiúnak/lánynak aki nem téged választott elsőre?

Figyelt kérdés

Azóta el telt több év, több kapcsolata is volt. Ha újból össze sodor az élet akkor adnál neki ezek után hogy akkor nem Téged választott?

Tudnál benne bízni? Nem esne rosszul hogy akkor nem Te kellettél?

2022. szept. 24. 17:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Nem
2022. szept. 24. 17:10
 2/13 anonim ***** válasza:
36%

Igen. Sőt, volt is ilyen élményem. Sok évvel a válása után ismét találokztam azzal a nővel, akivel már az első pillanatban alakult köztünk valami, de már tervben volt az esküvője.

Csúnya dolog, pár közös éjszaka után nem kerestem többet. Jól esett, hogy végre együtt vagyunk, de az is jól esett, hogy most én engedem el.

Szerettem, de vissza is akaram adni neki...

2022. szept. 24. 17:13
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Az ember folyamatosan változik, főleg amikor fiatal.Több év elteltével már lehet hogy máshogy gondolkodik.Én adnék neki egy esélyt, de mindenképpen tiszta lappal indítanék, és nem hánytorgatnám fel a múltat.
2022. szept. 24. 17:14
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Egyrészt nem vagyok egy pótlék akit csak úgy elővehet, másrészt évekkel később már alapból nem tud érdekelni valaki. Ha egyszer valamit lezártam onnantól kezdve nincs visszaút.
2022. szept. 24. 17:16
 5/13 anonim ***** válasza:
74%

Helyzetfüggő. Ha valami abszurd módon beállítana, hogy "bocsi, hogy 4 év 6 hónap 13 napja nem téged választottalak, hanem Józsit, de most már itt vagyok és szabad a pálya" (nyilván nem életszerű, de könnyen előfordulhat, hogy kb. ezt a következtetést vonnám le), akkor határozottan nem.

Ha tök véletlen sodorna össze az élet és látnám, hogy őszintén érdeklem, akkor elgondolkodnék rajta, de akkor sem tudnék rá úgy gondolni, mint egy olyan személyre, akit épp most ismertem meg.

2022. szept. 24. 17:26
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Teljességgel kizárt.
2022. szept. 24. 17:49
 7/13 anonim ***** válasza:
87%

Hát ha úgy nem választott engem, hogy nem jöttünk össze, nem sikerült jól a randi, megbeszéltük, hogy hagyjuk a dolgot, később meg összejött mással, akkor persze.

Ha viszont több vasat tartott a tűzbe, mikor először ismerkedtünk, és úgy nem engem választott, hanem a másikat, akkor nem.

2022. szept. 24. 17:57
 8/13 anonim ***** válasza:
ha több kapcsolata volt, akkor nem.
2022. szept. 24. 18:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy próbát megér. Max nem lesz több belőle
2022. szept. 24. 19:16
 10/13 anonim ***** válasza:
50%
Nem. Engem 10 év után keresett meg direktben a csaj. Elküldtem. Nem vagyok pótlék senkinek sem, 10 év után sem.
2022. szept. 24. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!