Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak 30+ és 40+ ! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak 30+ és 40+ ! Ti szoktátok figyelni a virágok választásánál, hogy mit jelent, vagy csak választotok egyet, hogy na ez szép és jó lehet, mikor virágot adtok egy lánynak, nőnek?

Figyelt kérdés
Akár virtuálisan vagy személyesen
2021. ápr. 8. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán adok virágot (inkább mást szoktam), de akkor így hogy tudom a virág színeit,hogy melyik mit jelent így igen azért naggyából figyelem! 32/F
2021. ápr. 8. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Fingom nincs mit jelent, annyi, hogy amit temetőbe vennék, az kiesik, színbe meg illatba szoktam olyat, amit tudok, hogy szeret a másik. Vagy mondok kort és alkalmat és a virágboltosra bízom. Rosszul még nem jártam velük, ügyesek.
2021. ápr. 8. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudtam, hogy a virágoknak jelentésük van, azt veszem meg, amelyik tetszik...
2021. ápr. 8. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Én általában olyan virágot veszek,amit a párom szeret. Illetve mellé valami aktualisat,vagy szépet.
2021. ápr. 8. 23:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Elnezest, no vagyok. Imadom a kaktuszokat, csokorban a szuros, tuskes dolgokat, disz articsokat, bogancsot. Sarga, zold viragot, es aki szeret, azt nezni, minek orulnek en szemely szerint.
2021. ápr. 9. 03:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Ferfiak nem gondolkodnak ilyenen, hogy mi a "jelentese". Nekik az csak virag.
2021. ápr. 9. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!