Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány, holnap szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, holnap szép napos idő lesz.Gondoltam elmegyek egy túrára Tihanyba. Szerintetek motorozni vagy cabriozni hívjam el? 29F

Figyelt kérdés
Meglepit akarok neki, de nem tudom melyik lenne jobb.

2021. márc. 27. 18:31
A kérdező szavazást indított:
Motorozás
Cabriózás
Inkább csinálj neki egy finom vacsorát.
20 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Megint álmodtál egy szépet...
2021. márc. 27. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Talán ne az internetsegglyukát kérdezd meg, hanem a csajt, hogy mit szeret jobban.
2021. márc. 27. 18:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Cabriózni, akkor tudtok rendesen beszélgetni, nam csak a sisakrádión keresztül.
2021. márc. 27. 19:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Áhh köszi szépen.:)))

Meglepinek bekészítsek neki a kocsiba egy pezsgőt is? De lehet ez már túl buzzis ugye?

2021. márc. 27. 19:49
 5/6 anonim válasza:
Hát nekem simán a vezetés&ivás kombó nem jönne be, és nem azért mert „bhuzis”. Ha meg te vezetnél, és csak ő inna egyedül, szerintem az is furán jönne ki.
2021. márc. 29. 01:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Az úgy lenne hogy alkoholmentest innék.
2021. márc. 29. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!