Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek milyen hosszúak voltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen hosszúak voltak a tandik? Hány órásak?

Figyelt kérdés
2022. szept. 21. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Volt már fél órás is és 5 órás is. Ezek első randik voltak és azokból is a 2 véglet. Általában 2-3 óra szokott lenni. Esetleg 4.
2022. szept. 21. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt egy este 7-8tól hajnal 4ig tartó. Minden szex nélkül. Annyit pofáztunk elment az idő.
2022. szept. 21. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A legrövidebb 2 perces volt. Nem tetszett és megmondtam neki, hogy inkább hagyjuk.

A leghosszabb 4-5 órás lehetett. Minél hosszabb, annál jobb😀

2022. szept. 21. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem vagy egy órás vagy 10 órasak, átmenet nem volt :D a mostani párommal minden randi 7-8 óra volt

24N

2022. szept. 21. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is vagy rövidek voltak, vagy baromi hosszúak. Én mindig úgy készültem, hogy ha jól érezzük magunkat, akkor az egész estém szabad legyen, de ha kell, el tudjak szivárogni.
2022. szept. 21. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Több óra minimum. Volt olyan amelyik egész délután tartott, de olyan is amelyik estétől hajnalig.
2022. szept. 21. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:

A legrövidebb 1 órás. Nem volt folytatás, mert részemről nem igazán volt meg a vonzalom.

A leghosszabb meg, hogy délelőtt találkoztunk, kirándulni mentünk, este, mikor haza vitt, behívtam, és onnantól együtt élünk, lényegében haza sem ment többé, vagyis csak velem, ha nála vagyunk.

2022. szept. 22. 04:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!