Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 21éves vagyok 2x randiztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21éves vagyok 2x randiztam összesen, most lenne egy 8évvel idősebb nő, mit gondoltok be merjem vállalni a találkozót vagy tuti nem jönne össze a dolog?

Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 22:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
A nők ebben a korban kezdenek azon ondolkozni, hogy milyen lenne egy fiatalabb (vagy jóval idősebb) faszival.
2022. szept. 20. 23:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit veszítened. Úgysem családalapítani készülsz, úgyhogy ha tetszik a nő, akkor én bevállalnám. Persze te tudod.
2022. szept. 21. 00:07
 13/18 anonim ***** válasza:
78%

Hát, izgalmas felállás, volt részem hasonlóban, de nagyon ki fog ütközni a korkülönbség.

A 21 éves még gyerekes, bulizgat, a 29 éves nő meg már családot tervezne és teljesen más dolgok, témák érdeklik. De lehet a ti esetetekben másképp lesz, egy próbát megér.

2022. szept. 21. 07:53
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
Van egy nő, akivel kölcsönös a vonzalom, de vacilalsz rajta, mert mi van ha komolyat akar? Semmi, végre lehet normális párkapcsolatod...
2022. szept. 21. 08:10
 15/18 anonim ***** válasza:
55%

" A 21 éves még gyerekes, bulizgat, a 29 éves nő meg már családot tervezne és teljesen más dolgok, témák érdeklik."

Ez nem feltétlenül igaz mindig.. én is például 14 éves korom óta nagyon szigorú következetes életmódot élek ... Soha nem volt ilyen korszakom.

2022. szept. 21. 08:28
 16/18 anonim ***** válasza:
23%
Csak aztàn le ne húzzon pénzzel, elég gyanús hogy egy gyerekre ragad egy 30 éves mindent megélt nő.
2022. szept. 21. 08:28
 17/18 anonim ***** válasza:
82%
#16 mert biztos a golddiggerek csóró 21 évesekre hajtanak xd Amúgy meg miért ne tetszhetnének neki a fiatalabb pasik.
2022. szept. 21. 09:14
 18/18 anonim ***** válasza:
91%
15-ösnek (is) teljesen igaza van. Nem mindenki bulizós típus. Én lány vagyok, sose érdekelt az ilyen bulizgatás. Van egy jó barátom, egyetemet végzett, értelmes, tiszta szívű, hívő fiú. Ő se ilyen fajta, inkább kicsit csendesebb, komolyabb. Most már nős, óvodás a lányuk.
2022. szept. 23. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!