Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam ki az érzelmeimet?
Sziasztok! 3 hónapja (köbö) megismertem msn en egy lányt akivel egészjól eldumálunk:) 2szer találkoztunk is. most lesz a 3. hamarosan. attol félek hogy nemfogok tudni öszejönni vele... szeretem viszont nem nagyon tudom kimutatni az érzelmeimet... nemtudom miért van így...(kisebb koromban gyakran vertek el durván lehet hogy ezért) lééééécccciiii adjatok valami tanácsot/tippet hogy hogyan változtassak ezen mert félek hogy elfogom veszíteni:S 17/f
ui:. moziba megyünk el valami romantikus cuccra
Elsőnek is, még fiatal vagy, fejlődnek az érzelmi dolgaid. Ezt Te is tudod fejleszteni, de elsősorban a szülid tudják megadni.
Kettő: miért kell ennyire az a lány? Birtokolni szeretnéd? Mert nagyon úgy néz ki. Persze mindenki fél és megpróbálja a legjobb arcát mutatni...ne tedd. Nyugalom. Ne hajtson a birtokolni vágyás. Ráadásul sokan viszik el a barátnőjüket romantikus filmekre...hiba. Ha nem érted, akkor csalódni fog benned. Lehet nem tudatosul, de majd rájössz, ha csak úgy lelép (mert magával sem tud rendesen kommunikálni).
nem akarom birtokolni isten ments
csak ugy érzem hogy ő az igazi és semmiképpen nem akarom elveszíteni.
a romantikus film meg bocsi nemfog meg ezét nem nagyon tudok mit mondani róla:/ majd megértem a romantikus izét a film alatt vagy nemtudom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!