Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felek elhivni a lányt randira, mindenki azt mondja hívjam el egy kávézóba, de meg életembe nem voltam ott sem, van egy kis szociális fobiam, ti mit tennétek? Attól felek hogy nem tudnék lazán beszélgetni ideges lennek és ez látszana stb.
Figyelt kérdés
2022. szept. 19. 10:56
21/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, meg merek szólalni és szinte bármit el tudok intézni magam, csak elég sok mindenen stresszelek
2022. szept. 19. 20:45
22/26 anonim válasza:
Ez jó, ha így van, de honnan tudod, ha eleve nem kerülsz olyan helyzetbe, mert nem jársz társaságba és magad is azt írtad, "félek, hogy nem tudnék lazán beszélgetni".
23/26 A kérdező kommentje:
Ilyen helyzetbe, még nem kerültem, de eddig olyan szituáció meg nem volt ahol nem bírtam volna megszólalni, az viszont esélyes hogy nem tudok ellazulni teljesen és izgulni fogok
2022. szept. 19. 20:58
24/26 anonim válasza:
Gondolod, hogy a lány nem fog izgulni?
25/26 A kérdező kommentje:
Ő is szerintem , legalábbis ahogy beszéltem vele
2022. szept. 19. 21:18
26/26 anonim válasza:
Majd megnyugszotok, ha túl lesztek az első pár percen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!