Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs olyan hogy elválta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs olyan hogy elváltak klubja?

Figyelt kérdés

Vagy van , csak én nem tudok róla?

Egy olyan hely, ahol elváltak ismerkedhetnének, kiengethetnék a fáradt gőzt 🙂

2022. szept. 18. 10:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Minek? 5 percen belül az is egy ócska szexpartner kereső lenne.
2022. szept. 18. 11:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Néhol biztos van 1-2.
2022. szept. 18. 11:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert oda mennének azok is akik a hibásabb felek így még több embert tennének tönkre.
2022. szept. 18. 11:51
 4/14 anonim ***** válasza:
Csinálj
2022. szept. 18. 12:40
 5/14 anonim ***** válasza:
Egyedülálló szülőknek van.
2022. szept. 18. 13:37
 6/14 anonim ***** válasza:
5. Azt is hagyjuk inkább. Tele van fizetős ribncokkal, meg ingyen szexet kereső ostobábbnál ostobább emberekkel. Pont ez a baj, ahol felmerül a p*na, oda úgy sereglenek a kiéhezett pasik, mint lepkék este a lámpafényre. Kb. a fele egyedülálló szülő, a másik fele meg csak dugni akaró mindenféle alak. Amiről én beszélek, az "p"-vel kezdődik és "am"-ra végződik. Teljesen kiábrándító volt az egész oldal.
2022. szept. 18. 14:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az egész vilag elváltak klubja. A házasságok több mint fele válással végződik.
2022. szept. 18. 15:36
 8/14 anonim ***** válasza:
7. Arról meg nem is beszélve, hogy a házasságoknak egy jó nagy részében a felek suttyomban kifelé kacsingatnak. A társkeresők tömve vannak egyedülállónak írt, ámde házas pasikkal és nőkkel. A gyk-n is bőven vannak házasságban élők, akik simán benne vannak egy kis ettyempettyemben.
2022. szept. 18. 15:45
 9/14 anonim ***** válasza:
6. 5-os volnék. Igazad lehet, bár én a másik oldalt nem ismerem. De ezek a fizetős egyének minden platformon ott vannak szerintem. Én pár hétig voltam az oldalon, nekem annyira nem volt szimpatikus. Jelenleg nem is ismerek olyat, amire szívesen regisztralnek.
2022. szept. 19. 07:35
 10/14 anonim ***** válasza:
9. Igazad van, azt elfelejtettem hogy szinte az összes oldalról ugyanazok a személyek néznek vissza. Vagy az ott ragadt, több éve inaktív adatlapjuk. Lejárt már a netes társkeresők kora.
2022. szept. 20. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!