Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek elfogadható hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elfogadható hogy valaki 2-3 napig nem jelentkezik visszatért arra hivatkozva hogy beteg?

Figyelt kérdés
3 napig semmit sem írt vissza. Most meg benyögi, hogy beteg volt.
2022. szept. 17. 21:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
24%

Jujj, nem írt vissza??🤦‍♂️🤦‍♂️

És mi volt amikor felhívtad?? Írogatáat el kéne már felejteni, abból sosem lesz semmi.

2022. szept. 17. 23:31
 12/28 anonim ***** válasza:
40%

#10!

Te vagy az egyetlen, aki nem értette. :)

2022. szept. 17. 23:55
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
Semmi koze ide
2022. szept. 18. 00:22
 14/28 anonim ***** válasza:
67%

#13!

Még mindig te vagy az egyetlen, aki nem érti. :)

2022. szept. 18. 00:27
 15/28 anonim ***** válasza:
88%

Voltam én már olyan beteg, hogy két napig nyomtam az ágyat, feleltem, míg wcre kimentem, gyógyszer be, és aludtam is tovább. Nem hogy nem írtam senkinek, de magamnal se voltam szinte.

Ha te meg nem kérdező, akkor annak csak orulhetsz.

2022. szept. 18. 00:37
 16/28 anonim ***** válasza:
74%

Én is voltam többször annyira beteg hogy a wcre is földön kúszva mentem, nem tudtam volna egy smst se megírni, egy vírus nagyon ki tudja ütni az embert.

Szerintem ezt most fogadd el, és nagyítóval figyeld, hogy lesz-e meg ilyen húzása, hazudozik-e, érdekled-e tényleg.

2022. szept. 18. 08:10
 17/28 anonim ***** válasza:
11%

Amikor három hétig covidos voltam és meg akartam halni, úgy fajt mindenem, akkor is napi több órát videochateltem azzal a sraccal, akivel azóta már együtt elunk és másfél éve egy part alkotunk.

Nem hiszem, hogy olyan komoly betegsége lett volna, ami miatt egy sort nem tudott irni, legalább azt, hogy beteg ezért pár napig nem lesz elerheto.

24N

2022. szept. 18. 09:14
 18/28 anonim ***** válasza:
31%

#17!

Az egyik haverom úgy volt heteken át covidos, hogy semmi tünetet nem produkált. Én másfél hónapon át lázas voltam és enni sem volt kedvem, nemhogy csevegni bárkivel.

2022. szept. 18. 12:25
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Én lázas voltam, hánytam, nehezen vettem levegőt és étvágyam sem volt.

Úgyhogy lehet lepontozni, de nekem fontosabb volt az ismerkedés és a másik, mint hogy rosszul vagyok.

2022. szept. 18. 12:30
 20/28 anonim ***** válasza:
71%
19 nem voltál még igazán rosszul. Örülj neki.
2022. szept. 18. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!