Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akiknek sikerült gazdag palit fogniuk? Hogy csináltátok?
Figyelt kérdés
2022. szept. 17. 19:18
2/10 anonim válasza:
Nagyon egyszerű volt! Összejöttem vele akkor, amikor csóringer egyetemista volt. Már akkor láttam, hogy talpraesett, szorgalmas és kitartó. Okos, jó a humora, és néha hajmeresztő ötletei vannak. Ebbe szerettem bele. Aztán már csak ki kellett tartani mellette és támogatni, az elmúlt 7 évben. Így ma van egy sikeres, jól kereső férjem, akiről ma mindenki azt hiszi, hogy csak a pénzéért mentem hozzá.
3/10 anonim válasza:
Úgy, hogy én sem vagyok egy nincstelen senki.
Similis simili gaudet.
4/10 anonim válasza:
Összejöttem vele melóhelyen, mivel ő volt az egyetlen akin látszott hogy akar valamit és nem megalszik a tej a szájában. Azóta 4x léptették elő és mára már saját vállalkozása is van. Soha nem áll le.
6/10 anonim válasza:
Nekem nem sikerült, sajnos. Nálunk én keresem a pénz jelentős részét, cserébe istenien főz 😄
7/10 anonim válasza:
#6 Szia!
Van még egy hely nálatok? 😁
8/10 anonim válasza:
Nálam is hasonlóan volt, mint a 2-essel. Még akkor lettünk nagyon szerelmesek, amikor csóró tinik voltunk. És EGYÜTT, KÖZÖSEN felépítettük az egzisztenciánkat.
Egyébként tényleg tisztázni kéne, mit takar a gazdag. Ahhoz képest, ahonnan elindultunk, kifejezetten tehetősek lettünk. De ha azt nézem, hogy milyen kacsalábon forgó palotákban élnek itt a környékünkön, milyen termőföldjeik vannak a családoknak, meg eszközeik a földműveléshez...van még hova fejlődni.
9/10 anonim válasza:
Definiáld a gazdagot! Számszerüen!
10/10 anonim válasza:
#1 vagyok, a nagy átlaghoz képest jómódúnak számítunk, de gazdagok éppen nem vagyunk. És mi is együtt jártuk végig az utat, 21 éves kezdő csóró párként indultunk, 25 évvel ezelőtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!