Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Késő az ha valaki 25 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Késő az ha valaki 25 évesen kezd el szexuális életet élni?

Figyelt kérdés

Regetegen vannak akik már 15 évesen kezdik.

Aki bő 10 évvel később kezdi az nagyon gáz, meg sok dologól kimarad?

2022. szept. 16. 08:25
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Ahelyett h ezen agyalsz csináld ha már lett rá lehetőséged..
2022. szept. 16. 08:33
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Mert ha késő, akkor mit csinálsz? Nem szexelsz már életed végéig?
2022. szept. 16. 08:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi a probléma?

Hogy szűz vagy?

Én is az vagyok 29 évesen sose izgatott ez a címke.

Engem az érdekel , hogy találjak egy lányt akivel szeretjük egymást.

A többi nem fontos.

2022. szept. 16. 08:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
25 voltam mikor először szexeltem. El voltam késve? Nem. De akkor se lenne semmi ha kimaradt volna. Kutyát nem érdekli.
2022. szept. 16. 09:02
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem mindegy? Kesergés helyett inkább kezdd el csinálni.
2022. szept. 16. 09:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ide is ezt írom: Én 24 éves koromban, nagy nehezen jöttem össze egy lánnyal. Nálam pszichés okok voltak a háttérben. Azt hittem, ha lesz barátnőm ezek majd maguktól elmúlnak. Nem múltak. Gáznak nem gáz, de ha nálad is valami lelki nyavalya működik a háttérben, akkor azt ne halogasd tovább kezeltetni, mert ha lesznek egyáltalán, akkor a párkapcsolataidra is rossz hatással lehetnek. Jobb, minél előbb ezekkel szembenézni. Fájdalmas, de érdemes!

Drukkolok!

49f

2022. szept. 16. 13:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Még hányszor teszed fel ezt a kérdést is?
2022. szept. 16. 20:39
 8/10 anonim ***** válasza:
26%
Én 29 évesen csináltam először, és semmiről nem maradtam le! Örülök, hogy nem tizenéves koromban volt, nem is engedném én se, hogy a gyerekem ezt csinálja! Tizenéves még gyerek, a játék, iskola, barátok, család a fontos, ne játsszon felnőttesdit!
2022. szept. 19. 17:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Játék? Mondjuk 19 évesen? Egy debilt nevelsz? Na meg a család? Egy tini pont a családot nem kívánja a háta közepére sem, mert függetlenedni akar🤣

2022. szept. 19. 17:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Maga a debil! Amúgy kiről beszél? Mi ez a zagyvaság?

Képzeljék, nem akar mindenki egyszerre függetlenedni, sokan a családban is jól érzik magukat! Nekem nemigen voltak barátaim, nem tudom, hogy gondolják, az ilyen hová "függetlenedjen"! Nem mindenkinek vannak ám barátai, és én jól éreztem magam a családban! Talán maguk is változtathatnának, akkor nem lenne olyan szar családi életük, de erről nem más tehet!

Másik: játék nemcsak a babázást, kisautózást, építőzést takarja, hanem társasjáték és sok egyéb is! Amúgy meg pl. Legóból van olyan, ami nem épp kicsiknek való, ha már itt tartunk!

2022. szept. 19. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!