Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lelki, pszihés hatásokkal járhat az, ha valaki korán kezdi a nemi életet? Ez befolyásolhatja az illető további szexuális életét? Mondjuk olyan 13-14-15 évesen.
Háttt nekem nem lett ettől semmi.Én igaz nem vagyok büszke rá,bántam is mint a kutya,de 14 évesen elvesztettem a szüzességemet....mondjuk egy folytában szexelhetnékem van,de gondolom nem azért mert korán elvesztettem....:D
22/L
ha naív és fiatal valaki mindenképp meghatároz
engem életem első pasija kihasznált úgy, hogy totál elhittem ilyen egy kapcsolat
orgazmusom nem volt még, szinte csak a barátom miatt csináltam csak
és évekig ennek megfelelően éltem
ribanc hírében jártam
mire rájöttem hogy aki nem szeret, nem jár velem, azzal nem kellene lefeküdni
és életem első komoly normális kapcsolatában mentem el először
25éves vagyok és már 21évesen túlszárnyaltam önmagamat!!!
Most már sex téren is sokkal perverzebb vagyok mert a sima sexet is meglehet unni,és ilyenkor jönnek a változatosságok és utána hogy mindent ki kell probálni.És emiatt kell vigyáznom ha egy új csajjal jövök össze , mert volt csaj aki azt mondta hogy én egy állat vagyok.
Szerintem csak abban az esetben lesz pszichés hatása,ha rossz élményként marad meg.Úgy értem,hogy utána csalódás éri az illetőt,a párja kihasználta,stb.
21/L
Utolsónak!
A sok csalódásnak csak egy hatása van!És az az ,hogy elővigyázatosabb lessz az ember és nehezebben kezd az új partnereknél!Bár nőknél elképzelhetem a frigidséget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!