Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki érett/nem érett arra, hogy párkapcsolata legyen? Mi befolyásolhatja?
Én ugyanis elég esetlen vagyok ha ismerkedésről van szó, de ugyanakkor vágynék arra, hogy legyen egy lány, aki szeressen (kicsit romantikus alkat vagyok :D)
Szóval...lehetséges, hogy még nem vagyok rá érett, de az is lehet hogy igen és most nem tudom...
16/f
Egyébként mielőtt akárki felhozza: igen, van időm ilyeneken gondolkodni :P :D
szerintem az tart vissza a csajoktól ami a legtöbb embert visszatartja. feszülsz és nemtudod hogy mit kéne mondani és ezért meg sem próbálod:D
kezd úgy mint egy haverral: szia-szia-hmmfincsinek néz ki amit iszol. mi az?
és a többi téma jön magától.
a lényeg hogy legyél laza, vicces aki nemgörcsöl azon hogy most mit kéne mondanom?
az ilyen lesír az ember fejéről.
hol szoktál csajozni?
am sok sikert hozzá:D
17/f
hol? ööööö...neten XD ^^"
volt egyszer egy alkalom, amikor idejött egy lány a városba (kollégiumi tanuló lesz) és körbevezettem a városon
az rendben volt, de semmi extra nem volt, a búcsúpuszit is én vetettem fel ><
hátfigyelj, szerintem itt nem arról van szó, hogy nem vagy érett egy kapcsolatra, hanem még gyámoltalan vagy. majd megérsz.
ellenben veled, én vagyok az aki nem kész egy kapcsolatra. ismerkedek, néha csók, és élvezem, jó kicsit játszani néha, de megfulladnék egy kapcsolatban. egyszerűen ha arra gondolok, hogy a srác másnap keres, vagy belém szeret, megőrülök, ideges leszek, minden bajom lesz.
és elhiszem hogy nagyon jó szerelmesnek lenni, oda bújni valakihez, jó lehet egy társ, de én nem bírnám elviselni. nincs még rá szükségem. álandóan függeni valakitől, igazodni valakihez, feladni a függetlenségemet, a szabadságomat, kikészít a gondolat.
szóval ha te nem ezt érzed, inkább félénk vagy mint független:) nyugi majd váltool te is és én is:) egyszer minden megváltozik, nem lesz gáz, csak higgy magadban:)
L/16
16:05
megnyugodhatsz, nekem sincsenek... de nem aggaszt
16:42
ezt inkább e-mailben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!