Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befolyásolhatja egy srácot az ismerkedésben, hogy egy csajszi hogy öltözködik?
Ajjaj. Néha (bahh, mit néha!) a repper leányzók jobban néznek ki, mint egynémely idealizált szépség. Én legalább is bukok az ilyen ritkaságokra, még úgy is, hogy elvileg "már régen be kellett volna nőnie a fejem lágyának". Azt kedvelem benne a leginkább, hogy mindazon által, hogy az így öltözködő leányzók esetében lehetetlen a testi adottságok tüzetesebb vizsgálatát elvégezni (értsd: több marad a jótékony fantáziának), általában azért a repper lányok a hiedelmekkel ellentétben elég kényesek a külsőre (értsd: többnyire nem a divat igényességét követik, hanem a sajátjukét). Hogy úgy mondjam: általában az arc az, amiből az ember ekkor kiindulhat --és ami személy szerint engem illet: én ritkán csalódtam egy-egy szép arc után... főként, ha mosolyogni látom... :D ( És még csak nem is vagyok repper, mielőtt szó éri a ház elejét! XD )
24/F
Más kérdés, hogy igen furcsa mód makrancosságban, ill. hát nőiessében azért valamivel rosszabban állnak az ilyen körökben mozgó nők/lányok, mint az átlag --erre tehát azért érdemes odafigyelni. Ez talán velük kapcsolatban az egyik leginkább elkomorító tényező.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!