Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők már tényleg egyre gyakrabban várják el hogy járjon hozzátok takarítónő időnként mert ők nem hajlandóak arra se?
🤣🤣
Na de ha tiszta vizes lennék akkor tudjuk mi a következő lépés 🙄😅
Ja hogy te csak erre játszol, én nem olyan fiú vagyok 🥺😆
Hát nem tudom, én nehezen viselném, ha egy idegen turkálna a cuccaim között.
N 30
Nem azért, mert nem vagyok hajlandó rá, 10 évig ki tudtam/tudom takarítani a lakást, de el-elgondolkozom rajta néha, hogy bizony jó lenne.
Itt nem arról van szó, hogy nem tudom megcsinálni, hanem hogy azzal, hogy másnak kifizetem azt a munkát, nekem időm szabadul fel, ami nekem is sokat jelentene munka, társasági élet meg hobbik mellett, nemhogy mondjuk egy olyan nőnek, aki többet dolgozik, vagy gyereket nevel vagy akár csak kisállatai vannak, vagy mondjuk ha még kertes házban él és még azt is rendben kell tartani. Ez az idő összeadva azért összeadva elég sok is lehet egy héten, hónapban, évben.
Nem értem, ha valaki megengedheti magának, akkor ez miért gond másoknak?
A másik, akit gondolkodás nélkül kifizetnék, ha lenne rá pénzem, az egy házhoz jövő szakács lenne.
A felszabadult időben tudnék bármi mást csinálni, amit ezeknél sokkal jobban szeretek.
" S persze a pasika fizesse azt is."
Nem kell fizetnie. Takaríthat is inkább. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!